Hvordan hænger en kappe Over en pejs?

March 19

Hvordan hænger en kappe Over en pejs?

Kapper og pejse gå sammen. Kappen bruges til at placere genstande, såsom billeder, figurer, souvenirs og julen strømper. Design af en kappe forudsætter personlighed af de personer, der bor i huset. Det er ikke usædvanligt for pejs kapper bliver forældede eller ikke passer til stilen i rummets indretning. Købe en kappe kit og installere en ny kappe på en lørdag eftermiddag. Brug træ klamper til at installere en pejs mantle.

Instruktioner

•Sand, prime og male pejs kappe. Samle stykker ifølge de medfølgende vejledning og sikre stykker sammen med hardwaren leveres.

•Tør-fit kappen på plads. Sted eller holde kappen op til pejsen og Find den ønskede placering. Brug en 3-fod plan og niveau toppen af kappen, så det er helt vandret. Brug en torpedo plan og niveau den udvendige kant, så det er på en perfekt lodret. Indsæt træ shims under benene indtil kappen er niveau i begge retninger. Trække en lys blyant linje på væggen på tværs af toppen af kappen og ned på ydersiden af kappen ben.

•Tag kappen fra væggen og placere det, så toppen af hylden er på gulvet. Brug et målebånd og måle afstanden mellem indersiden af hylden. Skåret en 2 x 4 til måling. Sted 2 x 4 på kant inde kappe hylde til Sørg for at det passer. Fjern ikke. Dette er spiken til at hænge en hylde.

•Measure fra toppen af kappe spiken til slutningen af benet. Skåret en 2 x 4 til måling. Dette er spiken for kappen ben. Gentag med andet ben.

•Measure tykkelse af kappe toppen, der sidder flush mod væggen. Måle denne afstand fra blyant linje på væggen. Gøre dette på to eller tre steder langs blyant linjen. Placer niveau på mærkerne. Tegne en linje på tværs af toppen af niveau til at forbinde varemærkerne. Denne linje er den linje, der bruges til at placere kappe hylde spiken.

•Measure af mantel tykkelse er ben, der sidder flush mod væggen. Foranstaltning i denne afstand fra Ben blyant linje på væggen. Gøre dette på to eller tre steder langs blyant linjen. Placer niveau på mærkerne. Tegn en streg langs kanten af niveau til at forbinde varemærkerne. Dette er den linje, der bruges til at placere ben klamper.

•Sæt kaminen spiken mod væggen og line det op med mantel hylde spiken linje. Holde spiken på plads og bore et pilot hul gennem 2 x 4 og ind i væggen, ved hjælp af hammer drill og hårdmetal murværk bit. Gøre fire 1/2-inch pilot huller, fordelt jævnt på tværs af spiken.

•Anvend en boremaskine og forbinde kappe spiken til væggen med 21/2-inch konkrete skruer.

•Sæt benet spiken mod væggen og line det op med ben-spiken linje. Holde spiken på plads og bore et pilot hul gennem 2 x 4 og ind i væggen, ved hjælp af hammer drill og hårdmetal murværk bit. Gøre fire 1/2-inch pilot huller, fordelt jævnt på tværs af spiken. Gentag med de andre ben spiken.

•Anvend en boremaskine og forbinde ben klamper til væggen med 21/2-inch konkrete skruer.

•Skub kappe på klamper. Sørg for at trykke på kappen fast mod væggen, så der er ingen huller. Sikre kappe at kappe spiken. Brug en boremaskine og placere en finish skrue gennem toppen af kappen centreret over kappen spiken. Placer de afsluttende skruer hver 16 til 18 inches fra hinanden.

•Anvend en boremaskine og sted en finish skrue gennem den ydre kant af kappen benet centreret over ben spiken. Placer de afsluttende skruer hver 16 til 18 inches fra hinanden.

•Anvend en spartel og sætte træ putty i skruehullerne. Lad den putty tørre. Tilføje flere hvis nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com