Hvordan hænger flere vindue tørklæder?

January 3

Vinduet tørklæder giver en nem og sjov måde at dekorere dit windows uden en masse postyr. Tørklæder kommer i flere længder, farver og mønstre til at matche din indretning. De er let, alsidig og nem at rengøre. Med lidt fantasi, kan du bruge tørklæder til at skabe smukke vindue behandlinger, der vil imponere dine venner og familie.

Hænge og drapere

Oprette visuelle appel ved sammenblanding to eller flere halstørklæde farver. Hvile to tørklæder i forskellige farver side om side på en lang tabel. Drej to sammen i en candy cane design. Hænge tørklæder, som om de var én enhed. Efter draperinger tørklæder, kan du forsigtigt lirke dem fra hinanden selv mellemrum i det mønster, du ønsker. Du kan bruge tørklæder wit de samme eller forskellige længder.

Koordinere og forskønne

Koordinere og forskønne ved at kombinere tørklæder med gardin paneler. Vælg et tørklæde med en pulserende eller broderet mønster og én i en dækkende farve. Farven på den solide tørklæde skal være en anden farve end den mønstrede tørklæde. Vælg gardin paneler, der koordinerer med både tørklæder. Hænge fast tørklæder og gardin paneler på en dekorativ stang og drapere det mønstrede tørklæde over toppen af stangen. Spille med den øverste tørklæde, indtil du finder en drapere mønster, som ser attraktivt og passer til bredden på vinduet. Tilføje en særlig effekt ved at binde dekorative knob i tørklæder rundt kanten af gardinstang.

Få virkelig kreative ved at samle byens tørklæde til at gøre en dekorativ blomst. Brug tynde håndværk wire for at holde folderne på blomsten sammen. Hænge tørklædet, så blomsten er justeret med midten af vinduet. Bruge to flere tørklæder som paneler for vinduet. Du kan bruge de samme farve tørklæder, eller du kan tilføje interesse ved hjælp af to forskellige men koordinerende farver.

Bruge to forskellige farvede tørklæder til at gøre et vindue behandling med en dekorativ sløjfe center. Markere midten af et tørklæde og gøre to løkker på begge sider af varemærket center. Loop tørklæde omkring midten af buen en gang og derefter drapere de løse ender af både tørklæder over kanterne af gardinstang. Eller du kan drapere et tørklæde over stangen og skære en anden tørklæde i tre stykker for at gøre en trim. Gøre en center bøje fra ét stykke og bruge de andre to stykker som tiebacks.

Dekorative stænger

Få mest muligt ud af dit vindue behandlinger med dekorative stænger. Dekorative stænger kommer i mange stilarter, farver og priser. Vælg stænger, der strækker sig omkring 2 til 3 inches på hver side af vinduet. Dette vil give tørklæder masser af plads til at drapere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com