Hvordan hjælper luftrensere?

March 8

Udstødning røg, kemiske fabrikker og luftbårne forurenende stoffer afsmag luft folk trækker vejret i omverdenen, men den luft folk indånder i deres eget hjem kan være lige så skadeligt. Dem, der er udsat for allergener, eller de blot beskæftiger sig med kvaliteten af luft, de indånder, bør investere i en luftrenser til deres hjem. Mange mærker og typer er tilgængelige, så sørg for at gøre dit hjemmearbejde, før du foretager en endelige køb.

Indendørs luft

Den største fordel ved en luft purifier er dens evne til at rense den luft du indånder i dit hjem. Forurenende stoffer kan komme i forskellige former, såsom air skimmel. Skimmel formularer i fugtige og fugtige områder, der indeholder ilt. Luftrensere filtrerer luftbårne forme og andre indendørs forureningskilder, herunder røg, pollen, husstøvmider, svampe og bakterier. Luftrensere kan også fjerne dvælende lugt i hjemmet. Før du køber en luftrenser til kamp indendørs luftforurening, Sørg for det er den rigtige størrelse til dit værelse. Større værelser vil ikke drage fordel af mindre renseanlæg, og små værelser har ikke brug for en stor purifier. Hvis det er muligt, købe en energi-effektiv luftrenser.

Ozon

Luftrensere kan fjerne mængden af ozon i dit hjem. Ozon, selv i små doser, kan medføre hoste, hals irritation, åndenød ånde og brystet smerter, ifølge US Environmental Protection Agency. Udsættelse for ozon kan også forværre virkningerne af luftvejssygdomme, herunder astma. Luftrensere, der indeholder et HEPA filter vil reducere ozonniveauerne i et hjem mere pålideligt end dem uden en HEPA filter. Nogle luftrensere faktisk frigive ozon, design eller som et biprodukt af deres design, gør dem kontraproduktivt.

Filteret

Filteret er måske det vigtigste aspekt af en luftrenser. Snavsede eller beskadigede luftfiltre vil ikke tillade purifier at rense den luft du indånder, gør det i sidste ende værdiløse. Før du køber en luftrenser, forskning hvor ofte filtrene skal ændres og præcis hvordan det gøres. Også undersøge udgifterne til udskiftning filtre, som kan variere fra model til model. At holde luftfiltre ren er den eneste måde til virkelig rense den luft du indånder.

Overvejelser

Dem, der er udsat for allergi eller astma vil ønsker at investere i en luftrenser med en høj ACH eller luft ændringer i timen. Dette tal angiver, hvor ofte luften der udveksles inden for et værelse pr. time. Hvis purifier har en ACH rating af 4, udvekslinger i luften i et værelse fire gange i timen. Jo højere antal, jo flere gange i timen luften er udvekslet. Husk på hvor roligt eller hvordan højlydt purifier fungerer. Luftrensere, der opererer højlydt kan holde dig vågen, især hvis placeret i soveværelset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com