Hvordan identificerer den fælles græsplæne Weed?

May 23

Hvordan identificerer den fælles græsplæne Weed?

Du har sandsynligvis set dem popping ud af tørv som en øm tommelfinger. Ukrudt. Fælles græsplæne ukrudt er opdelt i to store klasser: Bredbladet og græsklædte ukrudt. Græsklædte ukrudt kunne meget ligne græstørv du forsøger at vokse. Bredbladet ukrudt har større blade, der spredes ud stort set. Weed identifikation er nødvendige for ordentlig kontrol. Nogle ukrudt kan være vanskeligt at identificere på egen hånd. Hvis du er på wit udgang, sende en prøve af din weed til din lokale Universitet udvidelse tjeneste at få den identificeret.

Instruktioner

Bredbladet ukrudt

Kortindgangsdør din lokale Folkeuniversitet service for en kopi af din lokale weed identifikation nøgle. Billederne leveres vil gøre identifikation lettere.

•Undersøg vækst vane af ukrudt. Grave op ukrudt ved hjælp af en lille skovl eller hånd murske for at inspicere rødderne. Spredning af ukrudt vil have rødder, der vokser nedad og forbinde under jorden ved hjælp af jordstængelstykker. Jokke ukrudt vil have flere weed planter klumpet sammen deler et fælles sæt af rødder. Opretstående ukrudt vil vokse som en én plante med et enkelt sæt af rødder.

•Undersøg form af bladet. Kig på kanten af bladet til et takkede kant eller torne. Bemærk venerne i bladet til at skelne det fra andre bredbladet ukrudt. Sammenligne størrelsen af et ældre blad til identifikation nøgle.

•Look på arrangementet blad. Bredbladet ukrudt vil have en modsat retning, skiftende orientering, Krans orientering eller en trifoliate orientering (såsom en kløver).

•Undersøg ukrudt for alle blomster. Bemærk formen og farven på blomsten og sammenligne det til diagrammet.

Græsklædte ukrudt

•Undersøg græs klinge til Bladlejet af bladet. Bladlejet er, hvordan græsset vokser. Græsklædte ukrudt er enten foldet eller rullet. Klippe græs klingen ved hjælp af skarp saks og inspicere Bladlejet. Inspicere bladet for enhver hår på dette tidspunkt. Kig på formen af bladene slutningen. Bladene er enten sværd-formede, koniske eller båd-formede.

•Undersøg projektion ved basen af bladene til at finde skedehinde. Kigge efter en membran, hår eller en nøgen skedehinde at finde typen, græs og sammenligne det med din nøgle.

•Look inde skedehinde for øret på skedehinde base. Øret er fligede som en øre, knugede eller fraværende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com