Hvordan indstiller jeg en død kobling muldvarp Gopher fælde?

September 3

Hvordan indstiller jeg en død kobling muldvarp Gopher fælde?

Gophers kan hurtigt ødelægge en plæne eller haven, som de graver sig ned gennem jorden og forstyrre rodsystemer af græs og have planter. Død kobling gopher fælde, som passer ind i gopher tunneler, er designet til at dræbe de påtrængende skabninger. Den fjederbelastede fælde besidder metal kæber, at knuse gopher og holde det på plads for fjernelse.

Instruktioner

•Grasp fælden håndtere med den ene hånd og frigive foråret låsen fra trap håndtag at tillade kæberne på fælden at åbne fuldt ud.

•Hook korte, buede slutningen af trigger stang, der er knyttet til ringen lige forbi kæberne af fælden, over toppen af den venstre kæbe. Placer den lange ende af trigger stangen under venstre kæbe og oven på foråret, der løber ned langs kroppen af fælden.

•Skub udløsningsmekanisme langs foråret mod kæben med sin udløser peger opad. Indsæt spidsen af den lange ende af trigger stangen gennem det runde hul i udløsningsmekanisme.

•Hold håndtaget fast og krank foråret låsen omkring fælde til højre for at sætte spændingen på foråret. Krog lås til fælde håndtag. Skub udløsningsmekanisme tilbage, indtil kanten af sin hul er på selve spidsen af trigger stangen.

•Sæt sæt fælden ind i en aktiv gopher hul. Indsæt spil gennem ringen i slutningen af fælden og ned i jorden ved indgangen til gopher-hul. Dette holder fælden støt og sikrer det i hullet.

Tips & advarsler

  • Altid bære læderhandsker når du indstiller denne fælde at beskytte dine hænder fra skade, og når håndtering og bortskaffelse af døde gophers at undgå mulige sygdomme eller forurening.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com