Hvordan indstiller jeg en inaktiv skrue på en græsslåmaskine?

May 29

Hvordan indstiller jeg en inaktiv skrue på en græsslåmaskine?

Tomgang skruen på enhver plæneklipper styrer low-end hastigheden af motoren når den er i positionen "inaktiv". Justeringen tomgang er fundet på karburatoren; karburatoren styrer mængden af brændstof og luft kommer ind i motoren cylinder til forbrænding. Hvis den ledige bliver ude af justering, vil motoren begynde at bølge eller vil ikke længere køre i positionen "inaktiv". Indstilling af en inaktiv skrue på en plæneklipper er en let procedure, der kun tager omkring fem minutter for at fuldføre.

Instruktioner

•Parkering plæneklipper på en hård, plan overflade og sæt parkeringsbremsen. Start motoren og fremme gashåndtaget til indstillingen "medium". Tillad motor til varm i fem minutter.

•Flyt gashåndtaget til positionen "langsom". Wrap i spidsen fra omdrejningstæller omkring tændrør ledning ligger forrest i motoren. Drej omdrejningstæller til "on" position. Find karburatoren under luftfilter på højre side af motoren; Find den flathead justeringsskrue på siden af karburatoren.

•Drej tomgang justeringsskrue i begge retninger med lille flathead skruetrækker indtil omdrejningstæller læser 1700 rpm, plus eller minus 25 rpm.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com