Hvordan indstiller visse farver stemninger?

December 26

Instruktioner

Farver og følelser

•Farve er en af de vigtigste værktøjer har vi til indstilling af en stemning eller oprettelse af en indstilling i boligindretningen. Farver har traditionelt betydninger, som i lilla i en konge kåbe. De har også foreninger, som gul og orange med citroner og appelsiner. Tradition og miljø kombinere til at danne foreninger, der etablerer en stemning for et værelse eller rum. At vide, hvordan farver påvirker os hjælper med at træffe gode beslutninger, når udsmykning.

Traditionelle foreninger

•Rødt er energi, offer og liv. Blå er urokkelige, rolig og loyal. Gul er munter, glad og optimistisk. Hvid er ren, og sort er sofistikeret eller dyster. Disse foreninger er baseret på traditionelle fortolkninger og anvendelser af farve i hver kultur. Som vores verden bliver mindre, påvirker meget sigende i farver i andre kulturer betydning i vores. En hvid kjole i nogle kulturer betyder, at en kvinde er i sorg, men i andre er hensigtsmæssige for en frydefuld begivenhed som et bryllup. Middelalderlige brides bar grøn, farven på frugtbarhed, og japanske brides bar røde. Klæder af dommere og ministrene er sorte til at signalere den alvorlige og kraftfulde arten af deres hverv. Foreninger baseret på konventionen er stærk, da alt fra nationale flag til ferie farveskemaer udnytter dem.

Foreninger og farve

•Did du elsker folkeskolen? Chancerne er, at når du går i et rum med at blege blå-grøn, der var på alle klasseværelset vægge, da du var i skole, du føler dig godt. Hvis du ikke nyde folkeskolen, gør at farve du føler at du er ti igen, ved at blive rettet af læreren. Chancer er, du ikke sætter ord på følelsen, men det er der. Uanset hvor mange gange du får at vide at blå-grøn er en afslappende beroligende farve, du ville ikke have det i dit hus, hvis de har betalt dig. Vi forbinder farver med følelser, hvis ikke begivenheder i vores liv og mennesker, vi har kendt. Disse foreninger er ofte subliminale. Hvis du vil have en farve, der skal omgive andre, identificere din egen miljøforeninger og undgå dårlig farvevalg baseret på farver, varme dig men irritere alle andre i rummet.

Psykologi og farve

•Ikke overraskende, en stor del af forskningen i psykologi af farve der gøres inden for markedsføring. Mennesker har en sofistikeret vision system, der tillader dem at se farver bedre end mange andre pattedyr. Bølgelængder af lys stimulerer nerver forskelligt, som de er fremsendt af øjet, skaber unikke fornemmelser for hver bølgelængde. Rød-grøn farve blind mennesker, der ser verden i blues og gule snarere end hele spektret, har tendens til at blive roligere og mere optimistisk temperamenter end deres fulde spektrum-sensing fellows. Om virkningerne af farven på Humørring bestemmes af nerve stimulus, miljømæssige association eller konventionen, farve har en reel og målbar effekt på vores perception og humør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com