Hvordan infrarød grill arbejde?

March 27

Hvordan infrarød grill arbejde?

Infrarød teknologi, der bruges i en lang række applikationer, grilning, er én af dem. På grund af deres relativt høje pris har mange husstande ikke infrarød Grill i 2010. Infrarød grill arbejde i en unik måde at tilberede.

Første varme

En infrarød grill bruger en traditionel metode til første opvarmning. Denne metode kaldes strålevarme. Gulvvarme der bruges til at direkte varme op en speciel keramisk plade anvendes i infrarød grill. Denne metode betragtes ikke infrarød varme men fører til infrarød metode.

Keramisk plade

Den specialiserede keramisk plade anvendes i infrarødt stegning er nøglen til denne metode til madlavning. I infrarød griller hviler den keramiske plade lige over varmekilde, blokerer det fra direkte at nå fødevaren. Den keramiske plade har mange små huller, der bruges til at overføre infrarøde varme til maden. Når pladen opvarmes vil det direkte ekstremt varme infrarød varme på mad, begynder den faktiske madlavning proces.

Direkte overførsel af varme

Med nogle alternative metoder varmes metal af grillen op, så du kan tilberede mad på den. Andre metoder stadig kræver, at du til at opvarme luften omkring den mad, som derefter kokke det. Med infrarød varme opvarmer den keramiske plade direkte maden ved at bombardere det med ekstremt varme infrarød varme. Dette giver mulighed for hurtigere madlavning og mere smagfuldt kød, som diffuseres saft inde i kødet.

Pris

Fordi det er stadig en forholdsvis ung teknologi, kan infrarød grill være temmelig pebret for den gennemsnitlige husholdning. Afhængigt af mærke og kvalitet, som i marts 2010, gennemsnittet er fra $400 til mere end $1.000.

Misforståelser

Nogle forbrugere kan forvente at der er ingen ekstra varmekilde behov, såsom propan. Mens propan og brand ikke er rent faktisk bruges til at tilberede din mad, er det nødvendigt at varme den keramiske plade. Den keramiske plade har brug for tid til at blive opvarmet og vil ikke være klar til at tilberede så snart grillen er tændt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com