Hvordan installerer jeg en Aprilaire 445 luftfugter?

September 27

Aprilaire befugtere give operatøren fordele nødvendig for en effektiv enhed, herunder præcise kontrolmekanismer, rigelig kapacitet, problemfri ydeevne og minimal vedligeholdelse. Funktionerne Aprilaire luftfugter sammen med varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) udstyr. Det har en indbygget sensor, der tænder på Blæsermotor, der sender vandet gennem en serie af distribution bakke salgssteder beliggende på toppen af en luftfugter. Tør, varm luft bevæger sig gennem vandet-panel fordamper, skabe fugt, der vil cirkulere i hele hjemmet i vapor form.

Instruktioner

•Unpack Aprilaire luftfugter kontrol karton. Kontroller, hvis pakken indeholder følgende komponenter: luftfugter kontrol, udendørs temperatursensor, manuel tilstand etiket og manuel mode modstand sagen. Trække bunden af luftfugter kontrol døren lige ud for nemt løsne og fjerne den.

•Juster indstillingen på "Bypass" og "Magten" skifter til luftfugter modeltype. For eksempel, hører Aprilaire 445 luftfugter under "Power" klassificering. Kontroller indstillingen "Ændre vand Panel", som har en indikatorlampe, der minder at driftslederen ændrer panelet vand.

•Find en placering at montere luftfugter kontrol i retur kanalen. Montere luftfugter kontrol inden for 6 inches opstrøms luftfugter, luftfugter bypass kanalen-arbejde og frisk luftindtag. Brug skabelonen luftfugter kontrol til at spore kanalen blænde, så brug gaffatape fræsere til at oprette den. Position og tråd fire metalplade skruer gennem pejlemærker på kontrolelementet luftfugter i kanalen åbning. Fastspænd alle fire metal skruer med en stjerneskruetrækker indtil fuldstændig flush mod kanalen arbejde.

•Find en placering for udendørs temperatursensor, der vender ud mod enten nord, øst eller vestside af huset ud af direkte sollys, sidder i 3 fødder af alle udstødningsgas ventilationskanaler, og ligger over den forventede sne linje. Vælge en 2-tommer PVC frisk luft indsugningsmanifold ovn eller 6-tommer frisk luft indtag rørledning som en alternativ placering til at montere udendørs temperatursensor. Montere en sensor med flere 8 galvaniseret skrue.

•Vælg en placering til en eksisterende access-hul, der fører udendørs, som en for en Air-condition kondensator enhed, fjernsynet eller en telefon wire afsætningsmuligheder. Læs det udstyr driftsanvisningerne at undgå unødvendige skader eller konflikter.

•Køre den ledning til udendørs temperatursensor, og sørg for at undgå høj spænding ledninger med 120 VAC eller højere. Vægbeslaget sensor til Parlamentet med en række 8 galvaniseret skrue.

•Strip 1/4-inch wire isolering og sæt ledningerne fra udendørs temperatursensor til "ODT" terminalerne på kontrolelementet luftfugter.

•Vælg en passende strømkilde for kontrolelementet luftfugter med ovne, der har tilbehør terminaler. Køre 24 VAC ledninger direkte til "R" og "C"-terminaler på kontrolelementet luftfugter, eller distribuere nogen eksisterende 120 VAC ledninger direkte til en 24 VAC transformer. Tilslut ledningerne til "R" og "C" terminalerne. Kontrollere, om den spænding, der fører til kontrolelementet luftfugter læser mellem 22 og 30 VAC.

•Strip 1/4-inch isolering fra luftfugter kontrol terminal stik ledninger. Wire magnetventil direkte på "H" terminaler beliggende på kontrolelementet luftfugter.

Tilslut en Model 50 aktuelle sensing relæ til magnetventil og "H" terminaler, kun når du bruger en ekstern transformer. Tilsluttes "H" kredsløb kun Model 50 relæ. Gentag den samme proces, når ledninger til "Bypass" og "Power" enheder til AHC.

•Conduct et system kassen at afslutte installationen ved at kontrollere de "R" og "C" terminal forbindelser. Erstatte luftfugter døren. Tænd ovnen blæser og tjek termostaten for rækken egnede varme. Drej kontrolknappen luftfugter med uret i positionen "Test/Reset" og kontrollere, om den grønne "Skift vand Panel" lys til at blinke. Justere "Test/Reset" knappen tilbage i sin udgangsstilling. Indstille luftfugter kontrol til "Normal" eller 35 procent for manuel betjening. Henvise til den fejlfindingsvejledning hvis nogen fejl opstår i kontrolelementet luftfugter. Sæt den til "Off", når du forlader dit hus. Henvise til den fejlfindingsvejledning hvis den røde diagnostiske lys er aktiveret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com