Hvordan installerer jeg en fjernbetjening kæde Link Gate?

November 14

Hvordan installerer jeg en fjernbetjening kæde Link Gate?

En fjernbetjening kæde link gate er et fælles websted i landlige dele af landet, selv om populariteten er stigende i flere forstæder kvarterer, også. Fjernbetjening gates tjener to hovedformål. Det første formål er sikkerhed. En lukket port er en hindring for at holde ubudne gæster og indbrudstyve ud af din ejendom. Det andet formål er bekvemmelighed. En fjernbetjening gate kræver ikke komme ud af bilen til at åbne eller lukke porten. I landdistrikterne fungere porte også for at holde kæledyr og husdyr fra vandrer off din ejendom.

Instruktioner

•En komplet hegn i hele ejendommens op til det sted, hvor man ønsker porten skal installeres. Gate oplukkere er bygget til at bruge med låger og hegn, der er allerede installeret. Brug et målebånd til at bestemme pladsbehovet mellem to gate hegnspæle. Afstanden bør være lig med længden af forhænget, selv plus en tomme på begge sider at levne plads til hængsler og stop plade.

•Indstil hegnet stillinger til 12 inches af beton i et hul omkring 6 inches tværs. Sørg for stillingerne sidde niveau og er på samme højde, da dette er afgørende for gate til at fungere ordentligt. Tillad betonen til at tørre natten over før forsøger mere arbejde på porten.

•Installer gate ved sigtning porten hængsler på siden af indlægget du ønsker porten åbne fra. Brug niveau for at sikre gaten hænger lige. Fjerne eventuelle hindringer for porten åbne og lukke.

•Installer den strømkilde, der vil styre handlingen gates. Dette indebærer, kører en PVC kanal for de elektriske ledninger til gaten fra den indendørs transformer. På dette tidspunkt, har du en mulighed for at installere en solfanger i stedet for de elektriske ledninger. Hvis du ikke føler sig komfortabel håndtering af elektriske ledninger eller begrave en PVC conduit i din værftet, har en professionel elektriker gøre dette arbejde for dig eller du kan vælge at bruge solpanel. I så fald sikre solpanel til hegnspæl ikke-bevægelige tættest på kontrolboksen. Bruge de elektriske ledninger fra solpanel til at tilslutte til kontrolboksen.

•Bolt styreboks til kæde link del af hegnet tættest på hængsler på den side af porten. Skru de bolte, der er på bagsiden af kontrolboksen til at fjerne beslaget. Sæt kontrol boks om halvvejs på hegnet og bolt boksen til hegn ved hjælp af parenteser. Nogle modeller af fjernbetjeningen gate opener vil komme med kroge eller hægter til Tillad for at gribe ind på sammenkædningerne.

•Plug receiver i kontrolboksen ved hjælp af den medfølgende ledning. Hænge modtager lige over kontrolboksen. Afhængigt af model af fjernbetjening gate opener du har, kan modtageren har en vingemøtrik klemme eller en strop til brug i hang.

•Sæt post beslag forsamling. Placer hængsel beslag forsamling om halvvejs op den hegnspæl, at hængslerne er på. Bruge et fedt blyant til at markere, hvor hullerne i beslaget er. Benytter 3/8-inch borehoved, bore et hul i hver plet hele vejen igennem post. Brug 3/8-inch bolte, vedhæfte forsamlingen til stillingen og låse på plads med en skive og møtrik på den udvendige del af stillingen. Spænd fast.

•Sæt enkelt gate opener til post beslag forsamling. På den venstre ende af enkelt gate opener er et metal tandbøjle med et hul i midten. Indsæt skinnen ind i rummet på post beslag forsamlingen og bruge pinkoden til at holde det på plads. Pinkoden bør være fast men ikke stramt som der bliver let bevægelse, da porten åbner og lukker. Sikre gate opener til kæde link del af hegnet med snap låse forudsat. Kontroller, at det er niveau.

•Udvide vandret cross medlem, der er knyttet til gate beslag fra højre side af enkelt gate opener. Den vandrette cross medlem er en metalstang, der strækker sig fra gate beslag til stop plade. Nogle kits kommer med beslag, der udvider og er en del af oplukker; andre kan kræve du til at fastgøre beslaget til oplukker. Bolt lukket stilling positive stop plade til slutningen af den vandrette cross medlem.

•Plug strømkablet for enkelt gate opener i kontrolboksen. Åbne porten til det punkt, hvor du vil fjernbetjeningen for at åbne den. Åbne kontrolboksen og Find indstillingen "Åbn" og tryk på knappen eller knop. Luk porten indtil den lukkede stilling, positive stop plade rører hegnspæl højre side. Tilbage til kontrolboksen og finde indstillingen "Lukket" og tryk på knappen eller knop. Systemet vil huske disse positioner som referencepunkter.

•Test gate ved hjælp af fjernbetjeningen. Test af sikkerhedsforanstaltninger ved forsigtigt blokere porten, mens det er i bevægelse. Hvis sikkerhedsforanstaltningerne arbejder, skal porten omvendt bevægelse i et par sekunder og derefter gå videre. Hvis blokeret en anden gang, bør du høre en alarm går ud.

Tips & advarsler

  • Kører en elektrisk ledning i et boligområde kan kræve en elektriker licens. Kontrollere med dine lokale love, før du forsøger dette projekt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com