Hvordan installerer jeg en fornemmelse jeg spænder Hood?

October 14

Montering af en fornemmelse jeg række hætte over vifte vil hjælpe med at forhindre madlavning lugte og røgen partikler fra fylde dit hjem. Den fornemmelse jeg spænder hood kan installeres med en kanal til at suge ud madlavning lugte og røg partikler gennem en metal filter til ydersiden. Metal filter forhindrer fedt i at klistre til indersiden af kanalen arbejde. Du kan også installere en ductless hætte, der stinker lugt og røg gennem en metal eller trækul filter, kommer tilbage i ren luft tilbage i køkkenet.

Instruktioner

•Drej power off til den relevante circuit på boksen vigtigste panel. Lay vifte hætte på ryggen med filter og lyspanel opad. Med pladsen bag vifte hood mod dig, trække ned på metal luftfilter inde og løfte filter ud for at fjerne det fra enheden.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne skruen ligger i centrum af det dæmper kanal stik findes til venstre for fan, derefter fjerne spjæld kanalen stikket fra enheden. Fjerne plasticpose fra inde i spjældet kanalen, som indeholder monteringsskruer, orange ledning nødder og wire-stik.

•Løsn skruen beliggende i midten af dækslet samledåsen findes til højre for blæseren. Fjerne den runde metal udskæring--"knockout"--inde samleboks, beliggende i ryggen eller toppen af vifte hood. Hvis kablet kommer fra boksen vigtigste panel er placeret på væggen, skal du bruge knockout på bagsiden af vifte hætte. Hvis kablet er på vej gennem kabinettet hen over området, bruge knockout i toppen af vifte hætte.

•Skub 1/2-inch ledning stik gennem knockout hul fra ydersiden af vifte hood, så skrue møtrikken på slutningen af stik inde i rækken hood for at sikre stik vifte hætte. Stikket bruges til at sikre den elektriske kabel til vifte hood junction box. (De næste to trin er for ductless installationen kun).

•Fjern fem skruer, der holder den panelet lys. Løft panelet lys og trække fra hinanden det hvide stik bag panelet lys for at frakoble ledningerne fra panelet lys. Panelet lys afsat.

•Løsn skruen i midten af luft skyde placeret under lyspanel og pull baffel ud af luften skyde forsamling og vend det. Genindsætte lyddæmper til luft-skyde. Du vil høre et klik, når vingen er på plads. Vingen er et panel bruges til direkte luftstrøm, kanalen arbejde eller tilbage inde i huset. Flipping vingen vil lede luften til ductless slot. Omhyggeligt geninstallere skyde luftstøtte, pas på ikke for at klemme wire i dækslet. Tilslut ledningsnet tilbage til panelet lys og skrue panelet lys tilbage på plads. (Det næste skridt er for kanalen installation kun.)

•Fjern den øverste eller bageste 3 1/4-inch ved 10-tommer rektangulære kanalen knockout, installere spjæld kanalen. Hvis kanalen arbejde kommer fra væggen, brug den tilbage knockout vifte hætte. Hvis kanalen går gennem kabinettet ovenfor, brug den øverste knockout vifte hætte. Foranstaltning fra slutningen af kabinettet hvor hjørnet af vifte hood bliver Fastgør tilbage til den nærmeste slutningen af kanalen åbning og foranstaltning fra væg til kanalen åbning. Overføre disse målinger til toppen af vifte hætten til at bestemme, hvor du kan vedhæfte spjæld kanalen over knockout på vifte hætte. Skrue spjæld kanalen på plads med seks skruer forudsat, og fjern tapen holder lukket spjæld.

•Skub seks inches af kablet kommer fra boksen hovedpanelet gennem wire-stik, tidligere har været installeret i trin 4. Spænd skruerne på forbindelsesmodulet til sikre kablet til samledåsen. Brug en hobbykniv, skåret Plastbeklædningen fra stik langs kabel ned til slutningen. Skræl tilbage den plast belægning for at afsløre de tre ledninger inde. Afbrød Plastbeklædningen på stikket. Brug wire strippere, skåret 1/2 tommer af isolering fra enderne af den sorte og hvide ledning at eksponere kobber.

•Twist hvidt ledning fra de vigtigste panel og den hvide ledning i vifte hood sammen, Indsæt enderne af ledningerne i en af orange ledning møtrikken leveres og twist wiren møtrik indtil kobber enderne af ledningerne er sikret stramt inde wire møtrik. Tilslut de sorte ledninger på samme måde. Gøre en lille krog for enden af den uisolerede jordledningen og tilslutte den omkring grønt stel skruen. Med en skruetrækker, stramme grønne skruen, sikring af jordledningen til metalramme vifte Hood. Omhyggeligt skrue samledåsen dækslet tilbage på plads. Ikke klemme wire i dækslet.

•Skub en stud finder langs væggen at finde væggen studs, hvor du installerer vifte hætte. Stud finderen bipper, når det finder et væggen studs. Gør et lille mærke med en blyant på væggen hvor stud finder beeped, omkring 10 inches ned fra kabinettet ovenfor for at markere væggen studs. Juster kanalen spjældet til kanalsystem og løfte vifte hætte på plads over området. Skubbe ledningen tilbage ind i væggen til at fjerne slæk i ledningen som vifte hood er løftet, for at sikre ledningen ikke få klemt. Ved hjælp af de omhandlede varemærker på væggene som reference, skrue vifte hood at væggen studs.

•Installer to pærer i de lyse stikkontakter på panelet lys. Skub luftfilter tilbage på air filter slot vifte hood og skubbe filteret sikkert på plads. Slukke for strømmen på kredsløb og test for korrekt drift.

Tips & advarsler

  • Kanalen spjældet kan være justerbar op til en tomme. Løsn skruerne holder kanalen spjæld til at justere spjæld til linje op til kanalsystem. Når kanalen spjældet er i det korrekte sted, spænd skruerne.
  • Brug enten halogen eller glødepærer i panelet belysning. Halogen energy saver pærer bruger mindre energi end glødepærer.
  • Række hood skal være jordforbundet korrekt. Kontroller alle wire møtrik tilslutninger til sikre wire nødder er tætte.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com