Hvordan installerer jeg en forsænket gulv plade?

May 18

Forsænket gulv plader er elektriske forretninger, der flugter med gulvet og er normalt placeret i midten af et rum til at give strøm til apparater og lysarmaturer. De har dækker over toppen af forretninger, som kan være låst til at forhindre, at noget falder ind i apparatet hullerne, når de ikke er i brug. De er almindelige i hjem og kontorer med store værelser.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen på boksen switch. Fjern skabelonen til bundpladen fra sættet. Placer det på gulvet hvor du vil placere beholderen. Bor et hul, der er stor nok til at passe savklinge og skære det rektangulære stykke træ.

•Locate den nærmeste stikkontakt. Brug denne som den ekstra linje til kredsløbet. Køre en sort ledning og en hvid ledning fra at forretningen. Disse vil blive kørt gennem væggen og under krybekælder. Skub ledningerne gennem hullet.

•Match den sorte ledning til den sorte ledning på den side af stikket. Strimmel 1/2 en tomme off wire og pak det omkring skruen. Stramme skruen. Strimmel 1/2 en tomme fra den hvide ledning og pak det omkring den hvide side skrue. Stramme skruen. Disse skruer vil være farvekodede på deres base.

•Brug den anden skabelon fra kit til at placere de skruer, der vil sikre plade på plads. Bor et hul af hver plet på skabelonen.

•Sæt outlet omhyggeligt i hullet. Sikre stikkontakten ved at indsætte og stramme skruerne.

Uddelingen forpladen over outlet ved indsættelse og stramme den lille skrue, der fulgte med ansigt plade kit. Sørg for at stramme skruen i hånden, som en boremaskine vil strippe skruen. Tænd power på boksen switch.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com