Hvordan installerer jeg en kant blinkende på en gårdhave tag?

September 26

Hvordan installerer jeg en kant blinkende på en gårdhave tag?

Dit tag er en af de vigtigste dele af dit hjem. Uanset om det er din gårdhave tag eller dit hus tag, kan ubeskyttet kanterne af et tag føre til rot og forfald, undergraver effektiviteten og integriteten af strukturen. Det er derfor vigtigt at sikre, at alle kanter af dit tag er beskyttet. Den enkleste måde at gøre dette er at dække dem med metal kant blinkende; en lille investering af tid og penge, der kan redde dit tag og din pengepung tusindvis af dollars i det lange løb.

Instruktioner

•Forbered gårdhave taget ved at rydde væk alle skidt og snavs med en hånd pensel. Måle kanterne af patio taget til at bestemme hvor meget kant blinkende du har brug for.

•Klippe kanten blinker ved hjælp af metal klip. Hvis målingerne af patio tag er længere end stykkerne af kanten blinkende, lå hele stykker af kanten blinkende ende til ende, og skær et mindre stykke til at passe den resterende plads.

•Lay kant inddækningen af starten på et hjørne af taget. Læg stykker af kanten på den forreste nederste kant af taget blinker. Hammer i 1 1/4-inch elektrificeret jern negle, afstand neglene på 2-tommer intervaller.

•Opret en butt joint på hjørnet af taget af overlappende kant blinkende to stykker. Skub sammen stykker af blinkende, makeing sikker på hjørnet er stramt og sikkert. Hammer et søm i blinkende til butt at sikre det.

•Fortsæt at lægge kanten blinkende indtil alle kanter og hjørner af den nedre kant af taget er dækket.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, dække kanten blinkende med en fugemasse efter installation. Bruge en fugemasse, specielt designet til kant blinkende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com