Hvordan installerer jeg en Kontrolpanel i en Kenmore Elite tørretumbler?

December 19

Når reparere din Kenmore Elite tørretumbler, er det ofte nødvendigt at fjerne det øverste panel og kontrolpanelet på enheden. Da reparationer er komplet er det på tide at sætte skabet sammen. Nogle gange kan det være forvirrende hvordan nogle af delene gå tilbage på, især hvis du har taget det for nogen tid siden. Installation af et Kontrolpanel i en Kenmore Elite tørretumbler er afgørende for den korrekte funktion af maskinen.

Instruktioner

•Line konsollen med toppen af døren og sikre, at siderne selv med sider af tørretumbleren. Tryk på fanerne console i slots over døren linje på frontpanelet. Fanerne vil snap på plads som du skubbe.

Uddelingen konsol beslag til sidepaneler med to fastholde Phillips-head skruer. Konsol beslaget er bagsiden af konsollen. En del af beslaget strækker sig ud over konsollen og sikre hullerne på linjen ende op med huller på toppen af sidepaneler. Stram skruerne med en Phillips-head skruetrækker.

•Tilslut enderne af båndene kommer fra bagsiden af kontrolelementet konsol til elektroniske bestyrelsen på den øverste venstre side af kabinettet. Større båndet har en fire bens stik og mindre båndet har en tre bens stik. Positionen stik er klart synlige på bestyrelsens elektronik og bånd knappenåle tryk direkte ind i bestyrelsen.

•Sæt flad metal elektroniske bestyrelsen dækker over i venstre side af kabinettet. Coveret er en smal metal stykke, der passer fra forsiden af tørretumbleren til bageste. Der er fire skruer, der sikker dækning til siden af tørretumbleren. Stram skruerne for at fastgøre dækslet med en Phillips-head skruetrækker.

•Skub forsiden i toppanelet over toppen af kabinettet indtil de forreste klip engagere under kontrol-konsollen. Der er tre skruer til at sikre topdækslet tilbage til den bageste del af tørretumbler kabinettet. Stik den tørretumbler netledning i stikket og flytte tørretumbleren til sin arbejdsstilling.

Tips & advarsler

  • Når demontering apparater, bruge en lille plastikpose for at holde skruer og andre befæstelseselementer i, så du ikke mister dem i at foretage reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com