Hvordan installerer jeg en multifunktions bruser System?

October 16

Hvordan installerer jeg en multifunktions bruser System?

Intet slår et forfriskende brusebad for at genoprette og puste nyt liv efter en lang, trættende dag. Generelt, de er meget hurtigere og gøre et bedre stykke arbejde med rengøring end bade. Den ene ulempe at brusere er, at enkelt brusehoved på væggen undertiden kan være begrænsende, når de forsøger at direkte sprøjte hver vinkel på din krop. Multifunktions bruser system løser dette problem pænt og giver en endnu bedre bruse oplevelse. Installation af disse systemer kræver en mere kompliceret VVS layout, og de er vanskeligere at installere end enkelt bruser hoved enhed.

Instruktioner

•Monter uslebne-in ventil på den ru VVS allerede på plads. Bemærk angivelserne beskyttende ventildæksel at vide, hvor at montere de øvrige funktioner i systemet. Så systemet er placeret således, at varmt vand side er til venstre og koldt er til højre. Disse er let at misforstå, så vær forsigtig. Bruge to skrot stykker af 2 x 4 træ, på toppen og bunden, til at holde ventilen på plads mens du tilføje de andre komponenter.

•Tilslut venstre side af ventilen til varmt vand siden, mærket H, henviser til den vedlagte diagram, der fulgte med enheden. Gøre det samme til højre side af systemet. Installere og rute vandforsyningen til andre stikkontakt fra bunden af den markerede ventil, nummer 1 eller bogstavet A, til den ønskede placering på bruseren væggen. Dette er den linje, der fremlægger de personlige håndholdte brusehoved.

•Installer den personlige håndholdt bruser hoved 12 inches under ventilen. Lokalisere det på denne afstand tillader dig at være fleksibel med muren bar placering på venstre eller højre side af ventilen. Dette giver dig flere valgmuligheder om, hvordan du bedst udnytter de tilgængelige vægplads.

•Monter vandforsyningen markeret nummer 2 eller bogstavet B, henviser til diagrammerne instruktions fra toppen af hovedsystemet ventil til den sædvanlige placering af brusehoved. Nøje overveje monteringshøjde her, som armaturer monteret for lavt kan være besværligt for højere folk og selv folk, der har normale højder til at bruge. De traditionelt anvendte højde er seks fødder, seks inches fra bruser gulv til armaturet base.

•Hook op vandforsyning til kroppen sprøjter. Denne adgang er normalt findes over varmt vand udbudssiden. Bruge dit eget skøn om, hvor at placere disse på væggene, men placere dem, hvor de er mest praktisk og vil ramme de fleste kropsdele, især lår, maven og brystfinner/brystet området. Installere finish inventar og test system for korrekt funktionalitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com