Hvordan installerer jeg en ny tagrende på en Mobile Home?

November 25

Hvordan installerer jeg en ny tagrende på en Mobile Home?

Mobile homes har vand problemer. Kraftig regn truer integriteten af windowsills, og vand har tendens til at pool i lave steder direkte under mobile hjem. Beskæftiger sig med regn kræver flere tilgange. En væsentlig tilgang er installationen af tagrender.

Vælg tagrender

Dine valg for tagrender en mobile home kan være gennemskåret eller problemfri. De kan være stål, stål og kobber, aluminium og vinyl. Vinyl og aluminium er at foretrække for de lettere materialer i de fleste mobilhomes.

Samle

Indsamle de følgende værktøjer og materialer:

Tagrender, med blade vagter, nedløbsrør, seamers, stik, albuer og caps

Silikone caulk

Skruer

Niveau

Square

Sejlgarn

Målebånd

Punch

Bore med bits

Slip-joint tænger

Blyant

Tin snips

Puslespil

Fil

Stigen

Gør dit præg

Beregne din skråning. Med en blyant, markere linjen for dine tagrender til at falde. Fald linje bør "drop" en fjerdedel tomme hver 10 fod.

Gøre Cut

Beregne længder af hver side af den mobile hjemmet. Trække en fjerdedel tomme for sømme på hver måling. Disse er din vigtigste rendestenen længder. Skær hver rendestenen, bruger pladsen til at sikre et 90 graders snit. Bære handsker.

Foretage tilslutninger

Tilslut hængende beslag til tagrender. Begynder med den første ende beslag, 6 inches fra slutningen. Plads i parentes 2 fødder fra hinanden. Skru beslagene i under tagskægget, efter din linje.

Sidste skridt

Spore din downspout huller på tagrender. Brug den punch og puslespil til at skære hullerne. Fil de skarpe kanter. Vedhæfte rendestenen ærmer. Line det med silikone. Måle nedløbsrør. Skær nedløbsrør. Vedhæfte dem. Installere caps, ender og albuer, og krympe. Band nedløbsrør.

Det sidste trin i installationen af din mobil home tagrender er at caulk. Caulk hver søm, du kan se. Tætningsstrimler tagrender forhindrer dem frysepunktet om vinteren. Recaulking er en årlig ritual, når de er installeret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com