Hvordan installerer jeg Fawcett træ kedler?

October 1

Hvordan installerer jeg Fawcett træ kedler?

Da udgifterne til varme ens hjem stiger, folk søger alternative måder til at opvarme deres hjem i vinter. En af de velkendte metoder er at varme med træ - mere specifikt træfyrede kedler. De træ kedler i dag er lufttæt og meget effektiv, og ifølge Enterprise Fawcett, bruge "en tredjedel mindre træ end en konventionel træ ovn."

Instruktioner

•Sæt Fawcett træ kedel af skorstenen eller så tæt som du kan administrere. Kontroller gulvet under det er beton, mursten eller sten. Uanset materialet er, skal det være 2 inches tyk og udvider 18 inches foran døren af kedlen.

•Installer blæser operatørens anvisninger. Det kan være enten højre eller venstre, afhængigt af hvilken side af skorstenen du installerer ovnen. Placere panelet tyngdekraft på åbningen beliggende på venstre og højre. Tag blæseren og motorenheden og sæt dem i åbningen.

•Sæt wire for blæseren samt BX ledning til motor til afsnittet blæser på kedlen. Kabel-stropper og de forborede huller vil hjælpe i dette trin. Installere termostaten i området angivet i fabrikantens anvisninger.

•Tilslut Fawcett træ kedel til skorsten. Sørg for, at de rør, der forbinder det til skorstenen har kun 1 1/4 inches værd af stigningen for længde på flugt. Sikre hvilken som helst leddene med metal skruer. Installere den medfølgende forslag til kontrol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com