Hvordan installerer jeg Maytag stille serie 200 opvaskemaskine?

November 15

Erstatter din gamle opvaskemaskine med nye Maytag stille serie 200 opvaskemaskine vil spare dig tid og penge. Opvaskemaskiner er i dag så god til at skrubbe at retter, de ikke længere kræver nogen før skylning i vasken. Varmelegemer er også langt mere effektiv end ældre modeller og din nye opvaskemaskine kan faktisk varme vand meget billigere end din vandvarmeren. Skiftende ud din gamle opvaskemaskine til en ny en er let.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til din eksisterende opvaskemaskine på service breaker. Fjern panel i bunden af opvaskemaskinen ved at dreje de to Phillips skruer mod uret. Dette vil give dig adgang til vandforsyningen linje og den elektriske forbindelse.

•Drej off vandforsyning linje under køkkenvasken ved at dreje ventilen håndtaget med uret. Frakoble og fjerne vandforsyning linje til opvaskemaskine under vasken ved hjælp af en skruenøgle og dreje møtrik mod uret. Fjern anden enden af vandforsyningen linje hvor det forbinder til opvaskemaskinen. Fjerne vandforsyningen linje. Afbryde linjen opvaskemaskine afløb under vasken. Opvaskemaskine afløbet er normalt fastspændt til skrald bortskaffelse eller vasken afløb og kan fjernes ved at dreje skruen på klemmen mod uret.

•Tag den elektriske forbindelse ved at løsne wire nødder og skrue jordledning fra opvaskemaskine ramme. Hvis 3-wire elforsyningen er fastspændt på plads, brug en stjerneskruetrækker til at løsne klemmen.

•Åbn opvaskemaskinen dør og Find beslag under den counter-top, der holder enheden på plads. Løsne skruerne med enten et fladt hoved skruetrækker eller Phillips hoved skruetrækker. Opvaskemaskinen er klar til at blive trukket.

•Sæt en presenning eller et stort stykke pap foran opvaskemaskinen til at beskytte dit gulv. Træk forsigtigt opvaskemaskine ud at sikre, at udbuddet strømledning ikke at blive fanget på undersiden af enheden. Fjerne helt.

•VIP den nye opvaskemaskine forsigtigt på ryggen. Anvend tre omdrejninger af Teflon tape til tråde på vandforsyning vinkel montering. Skrue montering i vandforsyning indløbet og spænd med uret med en skruenøgle. Vippe opvaskemaskinen op igen.

•Installer den nye vand linje til vandforsyning under vasken. Køre vandforsyning gennem hullet mellem skabene. Installer den nye afløb linje til det samme sted, hvor andre afløbet var fjernet. Køre afløbet gennem hullet mellem skabene. Placer vandforsyning linje og elforsyningen linjer, og afløb linje på gulvet strakt mod kabinet åbningen.

•Tag pakkemateriale fra siderne og bagsiden af opvaskemaskine og fjerne enhver stativer indefra. Placer opvaskemaskine foran kabinet åbningen og forsigtigt skubbe jævnt i position. Forsyningsledninger skal muligvis blive flyttet lidt, så de vil klare opvaskemaskine motor.

•Tilslut vandforsyning linje til opvaskemaskine indløb. Bruge en skruenøgle til at stramme sikkert. Tilslut strømforsyningen ved at fodre den elektriske linje gennem metal klemmen i den junction boksen indtil metal eller vinyl wrap er bare igennem klemmen. Spænd klemmen med en skruetrækker. Tilslut som farvede ledninger sammen med wire nødder. Den kobber farvede jordledningen er forbundet til en grøn ledning eller skrues på den grønne grundstødning skrue inde samledåsen. Tilslutte afløbet af første markedsføring klemme på afløb linje. Skub afløb linje på afløbet outlet og stram derefter klemmen hvor afløb linje og afløb outlet overlapper.

•REACH ned og drej de justerbare fødder, indtil monteringsbeslag på toppen af opvaskemaskinen rørende undersiden af tælleren. Åbn opvaskemaskine døren og hold det om halvvejs åbne. Hold en torpedo niveau mod indersiden top af opvaskemaskinen og justere fødderne, indtil enheden er niveau.

Uddelingen opvaskemaskine på plads ved at køre skruer gennem monteringsbeslagene ind i bunden af tælleren. Erstatte dækslet i bunden af opvaskemaskinen. Tænd for vandet og strømforsyninger. Køre opvaskemaskine og check for utætheder.

Tips & advarsler

  • Har masser af klude rundt for at rydde op spild.
  • For at løsne drain slangen, sikkert fange og twist i én retning og derefter den anden.
  • Producenter anbefaler erstatter din vandforsyning og opvaskemaskine afløb linje, når du installerer din nye opvaskemaskine.
  • Undersiden af opvaskemaskine kan have skarpe kanter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com