Hvordan installerer jeg mosaik Natursten fliser Over en laminat Backsplash?

February 4

Hvordan installerer jeg mosaik Natursten fliser Over en laminat Backsplash?

Beskytte muren mod sprøjt vand eller olier, er backsplash en del af den generelle indretning. Erstatte en laminat backsplash med mosaik Natursten fliser kan ændre udseendet af backsplash gevaldig samt indretningen. Stenene bestående af fliserne kan flere former, farver, former og størrelser, tilbyder dig en bred vifte af dekorative muligheder. Takket være papir-fronted fliser, uanset typen sten forbliver installationsprocessen den samme. Med ordentlig forberedelse og ansøgning, kan du have nye backsplash på plads i løbet af en weekend og nyde dit nye look.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af backsplash og Multiplicerer de to målinger for at bestemme området backsplash plads behov for dækning. Brug den samme proces til at bestemme området af mosaik Natursten fliser du bruger. Opdel området i backsplash af område af flisen til at beregne antallet fliser, der er nødvendige for at dække backsplash. Køb dette nummer plus yderligere 15 procent, hvis du skal skære fliser til at passe.

•Klippe effekt på backsplash væggen hovedafbryder i dit hjem, derefter fjerne enhver stikkontakt covers eller inventar i området backsplash med en skruetrækker.

•Wash laminat backsplash med husstandens rensnings og krat børste til at fjerne snavs eller fedt. Skyl grundigt med rent vand for at fjerne enhver sæbe rester.

•Sand laminat med 120-sandkorn sandpapir til at placere lys ridser på overfladen af backsplash. Ridser vil give laminatet en tekstur, der er egnet til at udbrede den flise selvklæbende. Tørre væk slibning rester med en fugtig klud.

•Mix et parti af thinset mørtel i en spand ved hjælp af en boremaskine med en mixer bit vedhæftet fil. Tilsæt vand til thinset, indtil det har konsistens af jordnøddesmør.

•Spread thinset over laminat, at skabe et lag omkring en ottendedel tomme tyk med flat af en indskåret murske, der dækker omkring fire kvadratfod af backsplash. Vippe murske til en 45-graders vinkel og flytte hakkene på kanten over mørtel, skabe højderygge i overfladen.

•Drej mosaik-sten fliser over mørtel, arbejder fra toppen ned med den tapetseres side af rulle opad. Cut roll af fliser til at passe backsplash højden ved hjælp af en hobbykniv. Skær eventuelle huller kræves til stikkontakt covers i masken holding flisen sammen ved hjælp af hobbykniv så godt. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge flise nippers til at skære igennem den flise stykker, selv for tætsiddende områder. Placer den næste række ned backsplash, opretholdelse af et ensartet mellemrum mellem fliser med fliser afstandsstykker. Fortsætte markedsføring mosaikfliser på laminatet, sprede thinset når det er nødvendigt, indtil du har dækket hele backsplash overflade. Vent 24 timer for mørtel til tørre.

•Saturate en svamp med vand og bruge det til våd papiret knyttet til forsiden af fliserne. Skræl papir fra fliserne og derefter vente 30 minutter for fliser til tørre. Tør flise foran med en fugtig svamp til at fjerne enhver resterende klæbemiddel.

•Fyld leddene mellem mosaikken sten med cementmørtel. Spredt injektionsmørtel over flise fronter ind i leddene mellem at bruge en injektionsmørtel float for at skubbe injektionsmørtel på plads. Tillad injektionsmørtel 15 minutter tørretid og derefter fjerne overskydende fra flise fronter med en fugtig svamp. Vente en yderligere to timer og tørre forsiden af fliser med en ren fnugfri klud til at fjerne alle resterende injektionsmørtel rester. Tillad injektionsmørtel og mørtel 10 dage tørretid.

•Fyld ethvert led mellem backsplash og en vask eller køkkenbordet med en perle af kalfatring. Pumpe caulk ind i leddet med en caulk pistol og derefter tørre linje af caulk glat med en fugtig fingerspids.

•Brush et lag af sten flise fugemasse på tværs af den flise og injektionsmørtel med en pensel til at beskytte overfladen mod pletter. Vente 48 timer for fugemasse og caulk at tørre, derefter erstatte stikkontakt covers og genoprette elektriciteten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com