Hvordan installerer jeg Over the Range mikrobølgeovn Panasonic NN-S254?

November 11

Hvordan installerer jeg Over the Range mikrobølgeovn Panasonic NN-S254?

Installation af en over-the-range mikrobølgeovn er en fantastisk måde at øge din køkken counter-top plads. Installation af ovnen er temmelig ligetil, men undertiden akavet; trække på hjælp fra en assistent, hvis muligt. Før du begynder, skal du en 30-tommer-dækkende kabinet ovenover området at sikre ovn og mindst 30 inches af plads fra bunden af kabinettet til toppen af rækken. Du vil også brug for en dedikeret 15-amp, 120-volt jordet stikkontakt til mikroovn plug.

Instruktioner

•Tag mikrobølgeovn, monteringsbeslag, montering skabelon, monteringsskruer og andre relaterede komponenter fra emballagen.

•Etablere om din mikroovn kræver top udstødning eller recirkulerende ventilation og justere tilstanden ventilation i overensstemmelse hermed.

•Sæt skabelonen montering på undersiden af kabinettet over udvalg og mark hullerne illustreret på skabelonen. Bore huller i den kabinet base, der svarer til disse positioner.

•Locate mindst én lodret stud i væggen direkte under skabet. Hvis du har kun én stud, placere mikrobølgeovn monteringsbeslag på væggen lige under kabinettet og markere blyant på væggen gennem et af de forborede huller på placeringen af stud. Hvis stutteriet er i centrum, skal to andre mærker et par inches enten side af stud på positioner, hvor væggen ankre kan placeres. Hvis du har en stud til venstre eller til højre for midtpunktet, bare markere et ekstra hul til væg anker. Hvis du har to studs, fastgør beslaget til væggen med bore-skruemaskine og gå til trin 6.

•Drill et hul i væggen, der svarer til størrelsen på væggen anchor(s) du bruger. Skubbe ankeret, selvom hullet i beslaget derefter skubbe anchor(s) ind i hullet i væggen. Stramme skruen for at fastgøre beslaget til væggen med anchor(s), derefter installere en skrue selv beslaget og til stutteriet.

•Drill en halv tomme hul i kabinettet, der huser stikkontakten. Opløfte mikrobølgeovnen og skubbe stikket gennem hullet. Trække i wire selv, men sæt ikke det endnu.

•Anbring beslag på bagsiden af mikrobølgeovnen til at hvile på væggen beslag understøtter. Skubbe Mikrobølgeovnen op og på plads i kabinettet. Indsæt den øverste monterings skruer gennem hullerne i kabinettet base og ind i toppen af mikrobølgeovnen--brug en skruetrækker til at dreje skruerne som bore-skruemaskine kunne overspænde dem.

•Plug mikroovnen i og teste sin drift.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com