Hvordan installerer jeg Rock skibet synker?

December 23

Fartøjet dræn er hævet dræn, der er almindeligt anvendt i badeværelser tilføje dekorative stil. En sten fartøj synker kan komme i mange former og er generelt afrundes til vasken bassinet. De normalt kommer uden et afløb og afløbsrør, så du bliver nødt til at bruge din gamle, eller købe en ny. Fartøj synker kan placeres på en gammel bordplade, hvis toppen havde et fartøj vasken forudgående eller oprindelige hullet er ikke større end bunden af den nye vasken.

Instruktioner

•Drej off alle vandhaner fra under vasken vandet. Fjerne vandhanen sikring møtrik og fjerne vandhanen. Hvis du vil bruge hane igen, tage det med til hjem butikken, når du køber ny bordplade. Hvis ikke, Sørg for at du tager den nye hane den hjem butik, så de kan skæres de rette huller på den korrekte bredde. Du kan også købe rør med den nye afløb for den korrekte højde.

•Løsn gammel bordplade. Afbryd vigtigste vasken afløb P-fælden. Du kan løfte den gamle vasken eller counter ret off kabinet. Placer en lille perle af silikone på kanten af disken. Placer tælleren på rammen og lad 24 timer for silikone at indstille.

•Sæt en perle af caulk på undersiden af den nye tæller omkring hullet, der blev skåret. Placer den nye vasken oven på tælleren og centrere det på bordplade og over hovedhuset afløb. Placer en anden lille perle af caulk omkring ydersiden af vasken i bunden hvor det kontakter tælleren. Denne perle skal være mindre end en ært, omkring 2 millimeter i diameter. Kør fingeren over toppen af caulk at skubbe det ind i hullet mellem den nederste kant af vasken og den nye top. Tillad silikone skal tørre natten over.

•Tab en pakning over den nye drain pipe og modregnes den nye drain dække. Placere den i hul på vasken.

•Look under bunden af vasken. Hvis dine målinger er korrekte, vil den nye afløbsrør passe direkte ind i det gamle hus afløb.

•Sno tråde to gange på drain pipe med rør tape. Placer røret møtrikken på trådene og slå det langsomt med hånden, indtil du ikke kan flytte møtrikken længere. Spænd møtrikken en halv omgang med en rørtang. Ikke over spænd møtrikken for at undgå at bryde den nye vasken. Hæld en spand vand gennem afløbet og kontrollere for lækager.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com