Hvordan installeres laminat gulv i nærheden af et Toilet

November 6

Hvordan installeres laminat gulv i nærheden af et Toilet

Laminat gulve er forholdsvis nemt at installere over fladede beton eller træ gulve. Det vigtigste aspekt af laminatgulve installation er at fjerne inventar. Æglæggende laminat omkring et toilet kræver, at materialet udvider under toilettet. Installation kræver fjernelse af toilettet og skære laminatet, så et hul i gulvet over toilet flange. Oparbejde er relativt simpel og kan afsluttes med nogle basale værktøjer.

Instruktioner

•Drej off vand til toilet og afløb system af rødmen det. Afbryde vandforsyning linje med en skruenøgle.

•Fjern den bevarer nødder på nederst venstre og højre på toilet med en skruenøgle. Indstille møtrikker og skiver til side. Løft toilettet lige op og ned af bolte og lå på toilettet på sin side.

•Scrape off den eksisterende voks ring fra bunden af toilettet og på toppen af flangen. Installere en ny voks ring på bunden af toilettet med gummipakning peger ned og fra toilettet.

•Installer laminatgulve, efter normal installationsinstruktioner, indtil du er klar til at installere et stykke, der vil dække gulvet flange.

•Lay stykke af laminat over flange og markere de ydre kanter af flangen på stykket af laminat. Spore omridset af flangen på stykket. Placer et andet stykke støder op til først, hvis flange er større end det første stykke. Mark den anden brik på samme måde.

•Klippe stykker af laminat med en stiksav. Placer stykkerne over flange til at kontrollere nedskæringerne. Skåret i stykker en anden gang hvis nødvendigt for at sikre flange vil sidde inde i cut-out områder af laminatet. Komplet gulvbelægning installation, placere de udskårne stykker omkring toilet flange.

•Laveste toilet på den bevare bolte. Fastgør skiver og fastholde nødder. Vrikke toilet lidt for at sikre voks ring er korrekt indstillet. Spænd møtrikkerne med en skruenøgle, indtil toilettet ikke bevæger sig. Tilslut vandforsyningen linje og tænde for vandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com