Hvordan installeres laminat gulv ved siden af Tile gulvbelægning

July 23

Laminat gulve er en nem at installere materiale, som er holdbar og lav vedligeholdelse. Efterligne forskellige materialer, fra sten til trægulv, kan laminat Se hjemme sammen med en eksisterende flisegulv. For at opnå den bedste kigge efter et laminat gulv ved siden af et flisegulv, vil du ikke kun nødt til at installere den laminat overflade, men også give en glidende overgang mellem de to flader.

Instruktioner

•Forbered undergulv for laminatgulve installation. Ren undergulvet helt, og læg et lag polyethylen film ark 6 millimeter tyk på gulvet som en fugt barriere, overlappende ark på kanterne af 8 inches. Sætte et lag af skum underlag på plader til at fungere som en støj reduktionsrør og blødgøre overfladen af gulvet under laminat gulve, udvide 2 inches op på væggene og sikrede med malertape.

•Installer laminatgulve starter fra hjørnet af rummet og bevæge sig mod midten. Efterlade et hul på væggene i 1/4 tommer til udvidelse af laminatgulve på grund af temperaturændringer. Lim laminat på plads ved hjælp af et klæbemiddel spredes på bagsiden af gulvbelægning. Sørg for Gulvbelægning er placeret fast ved at trykke på hver brik på plads med en aflytning blok og gummi kølle. For delvis gulvet stykker, måle det sted, hvor den delvise stykke er placeret, og skåret som behov ved hjælp af en rundsav til planker eller en flise cutter for laminat fliser. Placer malertape over enhver gulvet sømme, indtil limen har indstillet.

•Tillad hver to rækker af gulvbelægning til indstillet til 20 minutter før du fortsætter til de næste to. Fjern overskydende lim med en tør klud, som du går. Når hele overfladen er blevet lagt, skære væk overskydende skum fra væggene, fjerne tapen og installere baseboards og trim.

•Purchase overgangssporet og strip lavet specielt til din laminatgulve type. Sporet er en lang, smal bar, som strimlen passer stramt over.

•Sæt overgangen spor mellem laminat og flise gulvoverflader, sikre det på plads, flade side ned, med søm eller skruer.

•Trim overgangen strip således at det passer plan mod både laminat og tile gulvbelægning flader, slibning strimlen indtil det lægger flush mod begge gulvoverflader.

•Sæt overgangen strip ind på banen ved hjælp af rillen i bunden af strimlen. Sikre strip til sporet fast ved at trykke det på plads med en kølle.

Tips & advarsler

  • Skære laminatgulve dekorative side ned, når du bruger en rundsav, og dekorative side, når du bruger en flise cutter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com