Hvordan Intermatic lys skifter arbejde

September 3

Installation

Intermatic er indstillet til at fungere direkte med en lyskontakt, der styrer vigtige lys inde i eller uden for dit hjem, enheden sluttes direkte til en stikkontakt, eller installeres direkte på lyskontakt beholderen. Et internt batteri kan du indstille enheden når ikke knyttet direkte til en strømforsyning, og fortsætte driften i tilfælde af en strømafbrydelse.

Manuel betjening

Hvis du ønsker at bruge lys før dens nærvær "på" tid, netop presse klart ansigt pladen, som bliver aktiv hændelsen tænd/sluk. Brug den samme handling, hvis du ønsker at slukke lyset før "off" tid.

Timerindstillinger

Du angiver den korrekte tid ved hjælp af indstillingen "Uret" og "dag", "time" og "minut" knapper. Du indstille timeren ved hjælp af "Program" og derefter "on/off"-knapper. Når du er færdig, tryk på "Clock" igen for at gemme dit program. At trykke på knappen "Auto" begynder den tidtager automatiske funktioner.

Tilfældig tilstand

I den "tilfældige automatisk" mode tillader tidtager nogle variation af tænd/sluk gange i sin drift. Indstillet til "on" kl, vil lysene gå på et par minutter før eller efter dette tidspunkt. Det vildleder nogen Se house for at se, hvis lyset går til eller fra på et præcist tidspunkt hver dag, hvilket indikerer tilstedeværelsen af en sikkerhedsenhed.

Vagt plade

En klar plast dække beskytter mod utilsigtet ændring af indstillingerne. Forsiden kommer ud nemt hvis du vil ændre indstillingerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com