Hvordan jeg adskille en Frigidaire CER3600AS1 hårtørrer?

August 2

Frigidaire CER3600AS1 er en elektrisk tørretumbler lavet af et firma kendt for pålidelige og billige apparater. Desværre, selv de mest pålidelige apparater kan bryde med brug. Mens Frigidaire tørretumblere ikke er de mest vanskelige apparater til at reparere, kræver gør de fleste af de større reparationer afmontering tørretumbleren.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten. Skub det ud et par inches fra væggen og afbryde forbindelsen mellem den tørretumbler udluftningsanordning udstødning port på tørretumbleren. Ventilen vil sandsynligvis blive knyttet med en metal klemme. Brug en stjerneskruetrækker til at løsne skruen på klemmen indtil klemmen er løse nok til udluftning at komme løs. Skub den tørretumbler ud fra væggen langt nok, at du har rigelig plads på alle fire sider.

•Sæt en spartel ind i rillen mellem toppanelet og front panel i venstre side. Toppanelet er holdt nede af to klip, der skal frakobles. Skub kniven mod midten af tørretumbleren, indtil klippet snaps gratis. Gør det samme for højre side. Løft det øverste panel og lægge den tilbage mod væggen.

•Tag frontpanelet ved at fjerne de skruer, der holder det på plads. På indersiden af frontpanelet afholder et par skruer, typisk to eller fire, frontpanelet til den vigtigste kabinet. Skruerne vil være nær toppen af frontpanelet, langs kanterne. Fjern skruerne og træk toppen af frontpanelet mod dig. Mens du trækker frem, løft det øverste panel frigøre de lavere fastholde klip. Afmonterer døren skifte ledninger og afsætte frontpanelet.

•Flyt til bagsiden af tørretumbleren. Fjern adgangspanel i venstre hjørne af bagsiden af tørretumbleren. Nå gennem åbningen og fjerne den tørretumbler bælte fra den motor remskive. Blot løfte bælte at løsne det fra remskiven. Bæltet vil stadig være snoet omkring den tørretumbler tromme. Flytte tilbage til forsiden af tørretumbleren.

•Grab bælte med én hånd og forsiden af tromlen med den anden. Tromlen har en bold på back-end, der sidder i stikket på bagsiden af den vigtigste kabinet. Hvis du vil fjerne tromlen lift bag på tromme op nok, at bolden kommer ud af stikkontakten. Det bør kun være et par inches. Mens du bruger hånden på tromlen til støt dig selv, skal du bruge bæltet til at løfte den bageste del af tromlen, indtil det er fri for Socketen. Når tromlen er gratis fra stikket, skub tromlen frem og ud af de vigtigste kabinet.

Tips & advarsler

  • Notér hvordan bæltet er gevind gennem den motor remskiven, så du kan nemt vedhæfte det senere.
  • Tromlen kan være temmelig tung--hvis det er nødvendigt, har en ven hjælpe dig fjerne den.
  • Aldrig arbejde på din tørretumbler, mens den er tilsluttet. Dermed skaber en alvorlig risiko for elektrisk stød.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com