Hvordan jeg plante i jorden med en masse af ler?

January 25

Hvordan jeg plante i jorden med en masse af ler?

Dyrkning af planter i lerjord er en frustrerende projekt at gennemføre. Planter har en hård tid vokser når jorden har ler i det. Før du plante noget i jorden, skal du prøve at gøre det lidt lysere. Det tager nogle arbejde, og lerjord forbedrer ikke natten over. Men med flid, kan du opnå en jord, der vil vokse en god have. Ved at tilføje humus i jorden, vil du forbedre lerjord til sundere planter.

Instruktioner

•Till jord grundigt indtil alle de store klumper er brudt op. Sæt din have rorpind til at gå i jorden mindst en fod dybt. Fortsætte tilling jorden indtil klumper er væk og jorden er løs.

•Tilføj opløselige gips til jord ifølge pakke retninger. Gips bryder op lerjord og er sikkert at bruge. Hvis du er en økologisk gartner, tilføje rock gips. Efter havearbejde ekspert Pat walisiske hjemmeside, University of California og rapporten US Department of Agriculture at tilføje sand er en af de værste ting kan du gøre at lerjord.

Tilføj 1/2 kop kaffe dåse gips til bunden af hver plantning hul. Hvis du allerede har planter, der vokser, broadcast gips på jorden. Brug nok til at gøre jorden hvid til at ligne en let sne. Gøre dette hvert tredje år og vand i gips i jorden.

•Tilføj godt rådnet hest, kylling ko eller får gødning til jorden. Arbejde det ind i jorden.

•Sæt 3 inches af rådnet Lucerne hø, kompost eller blade over jorden og arbejde det ind i jord mindst 6 til 8 inches dyb.

•Plant haven ved hjælp af en haven gaffel eller hånd murske. Disse haveredskaber kompakt ikke jord som en spade eller skovl ønsker.

Tips & advarsler

  • Gå ikke på de områder, hvor du vil plante. Lægge brædder over jorden for at hjælpe med at holde jorden fra komprimering som du gå over jorden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com