Hvordan jeg pleje Villeroy & Boch køkkenvaske?

April 19

Villeroy og Boch producerer køkkenvaske lavet af holdbart brand ler. Brand ler er keramisk brændt ved meget høje temperaturer, hvilket gør materialet meget hårdt. Villeroy og Boch derefter tilføjer en speciel finish til dræn. Denne finish, kaldet Ceramicplus, gør dræn ekstra ridsefast og pletbestandigt, ifølge producenten. Med god pleje, vil vasken Villeroy og Boch give både skønhed og funktionalitet i dit køkken.

Instruktioner

•Aftør vasken tør med et håndklæde, når det bliver vådt. Dette hjælper med at forhindre vand indskud. Vand indskud er ikke svært at fjerne fra Villeroy og Boch dræn, ifølge køkkenvaske, men forebyggelse er let og kan spare dig tid rengøring senere.

•Rengør brand ler håndvask med vand og lidt opvaskesæbe. Dette bør alle, der er nødvendige for at fjerne snavs og olier fra vasken. Skyl vasken godt ud, når du er færdig skrubbe og tørre det af med et håndklæde til at tørre. Mere genstridige pletter, drys bagepulver på en fugtig svamp og krat eller ved at bruge en kommerciel renere, der indeholder blegemiddel.

•Sæt en gummimåtte eller lignende beskyttende anordning, i bunden af vasken før vask tunge gryder eller pander. Selv om brand ler dræn er meget hårdt og slidstærkt, de stadig kan blive beskadiget (tilhugget eller ridset) af tunge genstande banke mod dem, eller hvis du ved et uheld mister deres greb og drop en tung post.

Tips & advarsler

  • Lad ikke metal pander eller andre metalgenstande sidder i vasken. Metal kan (især hvis det, eller vasken, er fugtigt) efterlade pletter, som du muligvis til at skrubbe for at fjerne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com