Hvordan jeg reparere en 220V Service Drop?

September 18

En service drop er linjen magt, der fodrer en vigtigste elektriske panel med strøm fra den elektriske selskab transformer pole. Standard magt kører til boligbyggeri paneler er 220 volt. En service drop feeds de elektriske panel gennem en weatherhead og ind i den elektriske meter. I de fleste tilfælde er nogen ledninger mellem den nytte transformer og meter stik el-selskabets ansvar. Men i nogle tilfælde er der en splejsning i ledningerne fra transformeren pole, tæt på weatherhead, og magt virksomhedens ansvar slutter ved splice.

Instruktioner

•Opkald dit el selskab. Bede selskabet til at reparere service slip på din adresse. Hvis nytten ikke er ansvarlig for reparationen, spørger den nytte hen til afbryde splice fra transformer pol fodring din elektriske panel og fjerne den elmåler. Underrette nytten af det arbejde, du har til hensigt at gøre og planlægge en aftale. Nytten vil også skal vide hvor lang tid arbejdet tager så det kan vende tilbage og igen de ledninger og meter.

•Wait for det fastsatte tidspunkt elselskabet er planlagt til at ankomme. Nytten vil afbryde ledninger inden for et par fødder fra weatherhead, hvor ledningerne er splejset. Du bør kunne nemt se den afbrudte splice. Med splejsninger afbrudt, har ledninger og panel ikke magt. Have nytte repræsentant røbe sig jer hvor splice blev afbrudt, og kontroller, der er ingen strøm i ledningerne fodring dit panel.

•Tag i to ledningerne fodring meter sokkel. Ved hjælp af en skruenøgle, afbryde neutral wiren, der kommer fra weatherhead, identificeret med en hvid stribe fra dens forbindelse terminal. Trække ledningerne ud af stikkontakten i meter og ud gennem conduit og weatherhead.

•Få eller erstatte eventuelle beskadigede ledninger, weatherhead, conduit eller elektriske panel dele. Feed ledninger tilbage gennem weatherhead og conduit. Tilslut ledningerne i meter sokkel. To sorte varme ledninger tilsluttes stikkontakten i måleren forbindelser. Den neutrale wire med den hvide stribe forbinder tilbage til den neutrale lug, hvorfra det blev fjernet.

•Wait for elektriske selskab repræsentant til at vende tilbage og vedhæfte ledningerne fra transformeren pole og erstatte måleren i sin sokkel. Nytten vil også ønsker at inspicere din arbejde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com