Hvordan jeg tage sig af St. Augustine græs om vinteren?

April 22

Hvordan jeg tage sig af St. Augustine græs om vinteren?

St. Augustine græs, videnskabeligt kendt som stenotaphrum secundatum, er en populær, varmt vejr græs. Fundet i Californien og den sydøstlige kystnære linje i USA, giver den hårdføre St. Augustine græs en rig grøn farve og tyk dækning. Designet til varmt vejr, kan vinteren være brutale på denne græs arter. Tage sig af Augustin græs om vinteren ved at fremme en sund græsplæne i de varmere måneder.

Korrekt plantning områder

St. Augustine vokser fra South Carolina, strækker sig gennem Florida og Georgien hele vejen til Texas. Denne græs er også almindeligt forekommende i Californien. Et lignende træk af disse stater er, at de ikke er normalt omfattet af ekstremt kolde temperaturer. I Georgien, er St. Augustine græs sjældent dyrket nord for central Georgien på grund af den lejlighedsvise frost, der ramte området.

Det første skridt at korrekt pleje denne græs om vinteren er at kun plante det i ordentlig klimaer. Den dødelige temperatur for St. Augustine græs varierer fra 25 til 18 grader F. Hvis dit område ligger fortsat over disse temperaturniveauer, er voksende St. Augustine græs muligt. Hvis ikke, overveje andre muligheder for græs.

At sikre sundhed før vinteren

Selv hvis din klima er fortsat over vinduet dødbringende temperatur, kan vinter stadig skabe ravage på St. Augustine græs. En sund græsplæne i løbet af foråret, sommeren og efteråret måneder vil forberede din græsplæne til vinter. Gøde din græsplæne til at beskytte det fra vinter lavkonjunkturer. Bruge en fosfor-tunge eller afrundet gødning efter de første tre måneder af beplantning. Dette er den afgørende vækstperiode. Gødskning i denne periode vil sikre tykke og tunge dækning. Befrugte hver efterfølgende måned efter den indledende gødskning med kvælstof-baseret gødning. Følg anvisningerne på pakken for korrekt anvendelse af gødning.

Vinterklargøring

Flere winterizing metoder vil hjælpe din St. Augustine græs kommer tilbage stærke i foråret. Slå plænen jævnt og skære det til en længde på ca 2 inches på din sidste afpudsning inden vinteren. Det koncentrerer sig næringsstoffer i en mindre del af græsset. I løbet af resten af året, kan ikke skære din græs for kort; skær kun den øverste tredjedel af græs blade. Dette vil give dit græs til re-seed selv, hjælper det at være tyk og hårdfør i løbet af vinteren.

Fjerne alle store snavs fra din græsplæne, herunder græsplæne tabeller, grene eller noget, der dækker en betydelig del af din sod. Hvis du har kæledyr, se for områder hvor de urinere hyppigt. Syre kan dræbe græsset, især i vintermånederne. Slange ned disse områder til at fortynde urinen koncentration.

Rive op tunge samlinger af blade. Et tykt lag blade skærer ned iltoptagelse i græsset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com