Hvordan justerer jeg en tørretumbler trisse?

December 28

Tørretumblere er en realtid saver i forhold til at hænge tøj ud på tørresnor til at tørre naturligt. De er blevet næsten uerstattelige for forhastet liv de fleste af os føre. De fleste tørretumblere er langtidsholdbare, og med minimal pleje, kan give god service i år. Som tørretumblere alder, slidt bælter og remskive er tilpasning spørgsmål ofte de første reparationer opstår. Disse er generelt doable reparationer, på de fleste modeller, for mekanisk hælder boligejer.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra væggen. Skru Kontrolpanel på enheden ved at fjerne de skruer, der holder det på plads. Vær omhyggelig med at holde skruerne sammen og lægge dem til side. Fastsætte Kontrolpanel ansigt på et blødt håndklæde at forhindre ridser.

•Fjern den bageste adgangspanel af konsollen. Find den start switch, timer og varme kontrol for din bestemt model tørretumbler.

•Skub slutningen af en spartel til krølle mellem toppen og siderne af tørretumbler-enhed. Bruge en spartel til at føle for clips holder den på plads. Tryk på hvert klip at frigive hold af top til kroppen af tørretumbleren. (Bemærk: nogle modeller vil have en lint skærm, monteret på toppen, som vil savn at blive fjernet sammen med toppen.)

•Skub tørretumbler fra væggen til at få adgang til bagsiden af tørretumbler kroppen. Finde og fjerne de fastholde skruer, der holder bagpanelet til resten af tørretumbleren. Fjerne panelet bunden/tå, hvis det er relevant, ved at finde og unsnapping plast snap eller klip (normalt på øverst i midten af panelet) holder den på plads.

•Locate og fjerne skruer på de forreste hjørner af enheden. Sæt den til side forsigtigt ansigt eller nedad på en blød, beskyttende stof for at undgå at ridse det. Tage en omhyggelig se på hvad der ellers skal fjernes, på din særlig tørretumbler, at få adgang til drivrem og stjernehjul trisse.

•Tag, tape sammen, og mærke alle ledninger, der skal flyttes ud af den måde at få adgang til bælte og remskive. Undersøge tørretumbler bin/tromlen for at se, hvordan det er fastgjort. Fjern eventuelle yderligere paneler, afhængig af tørretumbler model, som kan blokere din vej.

•Rest tørretumbler bin/tromlen på et håndklæde, der dækker en blok af 2 af 6. Få slæk i drivremmen ved at skubbe stjernehjul trisse mod motor remskiven, så løft sagtnede drivremmen. Inspicere Stjernehjulsforing beslaget først. Se efter tegn på slid; derefter, efterse ophæng til skade eller bære.

•Undersøg trisse næste og sin spænding forår, hvis den findes. Ikke alle tørretumbler remskiver er holdt på plads med en fjeder. Nogle er holdt på plads af remspænding. Inspicere remskive, med bæltet fjernet, udkig efter tegn på slid.

•Juster stjernehjul trisse, hvis det viser sig normale og lige. Løsn bolten på trisse beslag. Skubbe den tilbage (eller lidt fremad) til sin oprindelige position. Stramme Stjernehjulsforing beslag bolten, mens holde remskiven på den restaurerede position, og bringe den tilbage til justering. Erstatte enhver slidte Remskiver, fjedre eller bælter fundet. Saml tørretumbler i omvendt af hvordan du tog det fra hinanden.

Tips & advarsler

  • Hvert skridt, der er anført ovenfor må ikke være nødvendig for din model tørretumbler, afhængigt af maker, og hvor remskiven er placeret.
  • Være særligt opmærksomme på hvad går tilbage hvor som du adskille tørretumbler at komme til remskiven.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com