Hvordan kan du bruge ler til at dekorere tabeller?

November 19

Hvordan kan du bruge ler til at dekorere tabeller?

Hvis du ønsker at bringe jordet, simple, hjem-bagt fornemmelsen af ler i din tabel centerpieces, er der en bred vifte af kreative, økonomisk dekorationer du kan bruge mange materialer, som du sikkert allerede har på dit hus. Nogle gange genbrug og genbrug er den bedste måde at dekorere på et budget. Ler er et ideelt materiale til at bruge, fordi det fremkalder jorden.

Ler urtepotter

Placer en spejlet bakke eller flere spejlede plader i midten af bordet. Sted miniature lerkar fyldt med forskellige virkelige blomst blomstrer--som afrikanske violer--på toppen af spejlene. Du kan også eksperimentere med ved hjælp af lerpotter i forskellige størrelser. For eksempel, placere en stor blomstersmykket gryde i midten af bordet. Derefter scatter mindre gryder udenom.

Frugt-fyldte gryder

Placer en stor terracotta pot i midten af bordet. Fylde ca. halvdelen af puljen med småsten eller glas sten. Dette vil fylde op nogle af plads i puljen. Så, top småsten eller sten med en blanding af frugt, herunder appelsiner, æbler, limefrugter og bananer for et farverigt display.

Clay Pot brød

Placer brød, som du bagt i en lerkrukke midt i hver tabel. Ved siden af potteplanter brød, placere en kurv fyldt med en Zefyr serviet, en brødkniv og små potter af forskellige syltetøj og smør. Cooks.com anbefaler krydderier din lerpotter med vegetabilsk olie og bage dem for omkring 2,5 timer på 250 grader F før du bruger dem til at lave mad brød i. Lad Potter afkøle inden brug og line dine gryder med aluminiumsfolie før du placerer din dej i dem.

Ler solure

Placer ler solure i midten af tabellen for sommersolhverv fest eller ørken-tema middagsselskab. Placer offerfund lys i glas votives omkring solur. Tænde lys i løbet af aftenen for stemning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com