Hvordan kan du fortælle, hvis en græskar er rådne?

January 17

Hvordan kan du fortælle, hvis en græskar er rådne?

Når du er på udkig efter den perfekte græskar til Halloween jack-o-lanterne, efterårs dekoration eller Thanksgiving græskar pie, skal du de friskeste, mest modne en du kan finde. Hvis et græskar ikke er på sit højdepunkt af friskhed, når du køber det, er chancerne høje, at det vil ødelægge hurtigere når du skære det åbne eller starte udskæringsmaterialer det. Som du søge gennem græskar, være meget opmærksomme på de tegn, der angiver, hvorvidt en græskar er bedst og inspicere din græskar omhyggeligt for at sikre, at det ikke er råddent.

Instruktioner

•Observe græskar til at se om der er nogen synlige nedskæringer eller bidder mangler. Udenfor skallen skal være orange, grøn eller en blanding af begge dele. Mens der er grønne græskar, bør farven være en del af skallen og blend naturligt. Hvis grønne synes at være voksende i cirkulære klumper, kan det skimmel eller andre sygdomme, der forårsager rot. Traditionelle anvendelser for græskar, tærter og jack-o-lanterner, kræver normalt græskar, der er lyse orange i hele.

•Touch skallen af græskar og betale opmærksom på tekstur. Græskar bør ikke blive alt for svampet, blød eller bløde. Tanken skal være fast og glat.

•Smell græskar i nærheden af stammen og på bunden. Hvis der er endda et spor af en dårlig lugt, rådne græskar. Duften vil være helt skarp og mærkbar.

•Mærk vægten af græskar. Hvis græskar synes alt for tunge og du kan høre lyden af flydende bevæger sig rundt inde i græskar, er det råddent.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com