Hvordan kan du teste genopladelige batterier?

July 8

Alkaline-batterier er kun til engangs brug og er designet til at blive smidt væk og erstattet med nye enheder. Genopladelige batterier, men kan anvendes igen og igen og sælges typisk i kombination med en opladning enhed. Hvis du ikke kan huske om et batteri er død eller stadig har magt, kan du prøve det på et par måder.

Instruktioner

•Undersøg selve batteriet til at se, om det har "test" knapper. Nogle genopladelige batterier (f.eks Duracel) har to knapper på kroppen af selve batteriet. Når du trykker ned på knapperne, vises en lille indikator på batteriet viser, om batteriet skal oplades.

•Sæt batteriet i batteri testeren, der fulgte pakket med selve batteriet. Ofte, er at teste batteriet den samme enhed, du bruger til at oplade batteriet. Når indsat, er testeren stand til at fortælle dig den nøjagtige afgift tilbage i batteriet, og hvor længe det vil være, før du skal oplades igen.

•Sæt din batteri i en enhed i dit hjem, som en tv-fjernbetjening. Hvis alt andet fejler, er en sikker-brand måde at teste opladning af et batteri at bruge det som normal. Hvis du indsætter dit batteri i din fjernbetjening og din fjernbetjening ikke virker, er det en god indikation, at batteriet skal oplades, før du kan bruge den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com