Hvordan kan farve påvirker en rummets dimensioner?

September 9

Hvordan kan farve påvirker en rummets dimensioner?

Farve er en af de vigtigste aspekter af home decor. Ikke kun påvirker dit humør - blå beroligende, rød er stimulerende, grøn er afslappende og gul er muntre--men også atmosfæren og dimensioner af et værelse. Når du har konstateret, hvad slags atmosfære du ønsker at skabe, og du forstår hvordan forskellige farver kan bruges til at ændre dimensionerne af et værelse, det er nemt at oprette en velafbalanceret, attraktive interiør.

Atmosfære

Forud for beslutningen om på et farveskema, mener om hvilken slags atmosfære vil du skabe i rummet. Med den korrekte anvendelse af farve, kan en række forskellige effekter opnås. En lys og luftig, eller lette og luftige, atmosfære kan opnås i samme rum som en varm og hyggelig, eller mørke og imponerende, atmosfære.

Kølige farver

Kølige farver som grønne, blues og violer aftage visuelt. Det betyder en væg malet i en cool farve vises fjernere end det faktisk er, således at skabe effekten af et stort åbent rum. Kølige farver er fredfyldte og har en beroligende virkning, men husk, at den lille firkant med farve på en maling diagram vil se meget anderledes, da det dækker væggene.

Lyse farver

Lysere nuancer af farve afspejler mere lys end mørkere nuancer, at gøre et rum føler større og mere åben. Det er grunden hvid er de mest almindeligt anvendte loft farve, et hvidt loft giver en følelse af højde, derfor plads. Små værelser og områder med ringe eller ingen naturligt lys og mørkere forsænket områder, drage fordel af brugen af lys nuancer. Hvis du har en lang, tynd værelse, vil lysere farver, der anvendes på de lange vægge gøre rummet synes større.

Varme farver

Varme farver såsom appelsiner og reds rykke et rum - modsat af vigende kølige farver. Varme farver skaber en hyggelig atmosfære, fordi de gør rummet synes mindre, så de er ideelle hvis du vil gøre en meget stor, åben plads, føle sig mere intimt. En lang tynd værelse kan foretages skal vises flere pladsen ved hjælp af varme farver på de lille, langt vægge til at bringe dem tættere ind i stuen.

Mørke farver

Mørke, rige farver som dybe røde, grønne og lilla gøre et rum føler betydeligt mindre. For værelser med meget høje mure, male loftet med en mørk farve-- eller en farve, der er mørkere end væggene--vil sænke loftet, og den mørkere farve kan være forlænget ned den øverste del af væggene til at billede-rail højde. Mørkere farver på en accent væg kan også bruges til at skabe mere interesse i en firkantet værelse. I dette tilfælde vælge væg overfor vindue væg, fordi dette er den mur, der modtager den mest naturlige lys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com