Hvordan kan jeg affedt ark?

January 18

Hvordan kan jeg affedt ark?

Er intet mere frustrerende end fedtet, beskidt sengetøj, men rengøring din ark for en blød nætter søvn er enkel. Ved hjælp af en lille mængde af parabol rengøringsmiddel og varmt vand kan gøre din ark gnistre. Fjerne fedtet pletter med enkle husholdningsartikler, frugt eller speciale vaskeri produkter købt hos lokale butikker. Affedt dine plader i løbet af en vask for en ubesværet måde at rense sengelinned.

Instruktioner

•Separat dit vasketøj i lys og darks; vask hver separat.

•Presoak din ark i et blegemiddel i et par timer eller natten over, afhængigt af intensiteten af fedt pletter. Forbered din blegemiddel i en spand. Til hvide plader, mix eddike eller citron saft i en spand med varmt vand og nedsænkes arkene. Farver, købe en iltet pulver blegemiddel alternativ fra din lokale marked, apotek eller hjem rengøring leverandør. Hæld et scoop i spand med varmt vand, rør og nedsænkes ark.

•Sæt ark i Skive efter den ønskede iblødsætning tid. Tilføj 1/4 kop af opvaskemaskiner væske til din belastning af vasketøj. For store belastninger eller meget vanskelige pletter, kan bruge en 1/2 kop; Tilføj flydende skyllemiddel, hvis det ønskes.

•Tag ark fra Skive endnu en cyklus er færdig. Hænge ark til luft tørre på et vaskeri linje eller vaskeri rack. Alternativt, brug en dør til at hænge ark fra, eller let drapere dem over sofaen til tørre. Du vil luften tør arkene i tilfælde af, at pletten ikke er fjernet; Dette vil holde pletten fra indstilling og tillade dig at vaske arkene igen, forhåbentlig fjerne pletten.

Tips & advarsler

  • Hvis pletterne ikke kommer i den første vask, prøv iblødsætning dem igen i en længere periode, op til 24 timer. Derefter vaskes i varmt vand og tilføje et blegemiddel alternativ til den faktiske vask sammen med opvaskemaskiner væske.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com