Hvordan kan jeg behandle efterlader Curling opad på peber & tomat planter?

March 27

Hvordan kan jeg behandle efterlader Curling opad på peber & tomat planter?

Curling blade på din tomat eller peber planter kan præsentere et problem. I tilfælde af tomatplanter er curling blade sjældent tegn på et større problem. Hvis din peber plante blade er krøllet, men nøje undersøge anlægget.

Tomatplanter

Kølige, regnfulde vejr kan forårsage tomat plante bladene til at krølle. Dette påvirker ikke vækst eller frugtproduktion, og du behøver ikke at bekymre sig om behandling. Herbicider kan også forårsage tomat plante bladene til at krølle. Planten kan genoprette med masser af regelmæssig vanding.

Peber planter

En virus kaldet mosaik virus årsager peber plante bladene til at krølle og drej til gul. Planten bliver hæmmet, og frugten deformerer. Den bedste kontrol for mosaik virus er at ødelægge de angrebne planter og vask dine hænder grundigt før håndtering af andre planter i din have.

Peber plante indstillinger

For at bekæmpe mosaik virus i din peber planter, kan du vokse resistente sorter. Nogle racer at prøve omfatter rødmende skønhed, spansk krydderi og haven Salsa. Bladlus bære mosaik virus fra plante til plante, så kontrollere bladlus kan hjælpe dig med at kontrollere virus.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com