Hvordan kan jeg beskytte min spisebordet?

June 29

Hvordan kan jeg beskytte min spisebordet?

Spisebordet kan være en natlig samlingssted for nogle familier, mens andre kan kun mødes for en komplet à la carte måltid et par gange hvert år. Uanset dens niveau for brugen, skal tabellens udseende og tilstand lokke diners, ikke afskrækker dem. Ved at tage et par skridt til at passe denne basisvare, forbliver spisebordet et sted, hvor erindringer er lavet i mange år fremover.

Rengøre og vedligeholde

Den nemmeste måde at utilsigtet skade overfladen af et spisebord er ved hjælp af de forkerte rengøring og pleje produkter. For eksempel, et produkt kan kaldes en "overflade renere", men er beregnet til produkter i rustfrit stål, ikke en rig træets overflade. Teste alle rengøringsmidler på en inconspicuous overfladeareal, og bruge en blød rengøringsklud ligesom microfiber eller terry. De fleste møbler butikker tilbyder en linje af rengøring og vedligeholdelse produkter specielt formuleret til de overflader, de sælger, som træ, læder eller flise. Og i tilfælde af overfladeskader, de fleste møbler butik garantier vil holde op bedste med bevis for køb af disse produkter. Passende rengøringsmidler er også tilgængelige på de fleste detailhandlere. I tvivlstilfælde, er blid rengøring løsninger det bedste bud for møbler.

Undgå rod

I mange husholdninger omdannes spisebordet nemt til en catch-all mail, legetøj, nøgler og tasker. Den nemmeste måde at ridse overfladen af et spisebord er ved at smide nøglerne på tabellen i slutningen af en travl dag. Udpege andre områder for disse typer af emner, og gøre det klart, at disse elementer ikke hører på spisebordet.

Dække det op

Den mest idiotsikker måde at holde spisebordet smukke er ved at holde det dækket. Duge er ikke kun en form for Boligindretning, men en stor overflade beskytter. Du kan stadig vise en smuk overflade, bruge dækkeservietter hvor spisende gæster vil sidde, som holder retter fra glidende og sølvtøj fra ridser i bordpladen. Holde varme retter, der kan misfarve et bord overflade på en runner påfyldning længden af tabellen. En runner fungerer også som en barriere mellem udarbejde centerpieces og dekorationer, der kan ridse eller ellers ødelægge bordpladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com