Hvordan kan jeg bruge A Bostitch SB1850BN søm pistol?

July 19

Hvordan kan jeg bruge A Bostitch SB1850BN søm pistol?

Bostitch SB-1850BN er en typisk brad sømpistol, der skyder 18-gauge brad negle. Disse type af soempistol bruges i små møbler byggeri, kabinet gør og trim installation. De erstatter lys gauge finish negle og kan spare en masse tid og besvær, som disse små brad negle er nogle af de mest vanskelige at køre uden bøjning søm eller dinging arbejde ansigt med en hammer. Sikkerheden bør være din primære bekymring, især når du arbejder med en pistol, der er nyt for dig.

Instruktioner

•Drej søm pistol så at metal dysen af luft kobling er pegede op. Drop tre dråber værktøj olie i dysen.

•Åbn fangst på bunden af søm klippet, beliggende langs den forreste kant af pistolen, under neglen stemplet, ved at trykke den fjederbelastet fangst. Udklippet vil glide åben. Sted brad negle i klippet med mejsel tips pegede mod forsiden af pistol, fast sidder i riller af klippet med tips kører mod den forreste kant af klippet. Presse bunden af klippet fast, indtil fangst låse.

•Træk tilbage på messing ring på den hurtig kobling af din luftslange. Indsæt sømpistol dyse til montering og frigivelse af ringen, låse det på plads.

•Kontrollér kompressorens pres måle indstillinger og justere hvis nødvendig for at opfylde kravene i pistol, mellem 110 og 140 psi. Tænd kompressoren og tillade tank til at fylde. Når det har nået det ønskede tryk, vil kompressoren slukke.

•Tag på din sikkerhed goggles og oprette din arbejdsemnet på et plant og robust underlag. Juster stykker der skal samles og klemme i sted hvis det er nødvendigt, med bar eller klemme klemmer.

•Anbring sømpistol med sin stemplet--spidsen af pistol ovenfor havnen søm--mod ansigtet for at være naglet gennem. Justere kanon, så stemplet er vinkelret på det stykke bliver naglet gennem og toppen af pistolen er justeret så tæt som muligt med stykket bliver naglet til.

•Sørg for at beskytte den frie hånd godt tilbage, i det mindste så langt fra stemplet som længden af neglen, og forstå pistolen fast. Gælder pres for at presse stemplet, frigiver sikkerheden, igen og igen justeringen af pistolen. Når du er sikker på justeringen, klemme triggeren for at køre et søm. Slip udløseren straks for at forhindre en dobbelt søm.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com