Hvordan kan jeg bruge avis i haven til ukrudtsbekæmpelse?

July 31

Hvordan kan jeg bruge avis i haven til ukrudtsbekæmpelse?

Ukrudt og haver er uadskillelige. Hvor der er vand og frugtbar jord, vil til sidst en ukrudtsplante spire. Selv om både pre emergent og post emergent herbicider effektiv, de er også giftige for mange prydplanter og kan være miljømæssigt skadeligt hvis gartnere bruger dem forkert. Dog avis weed barrierer forhindrer sollys i at nå ukrudtsfrø og kvæle nye ukrudt. En standard sort-hvid avis er en gratis, miljøvenlig metode til at kontrollere ukrudt.

Instruktioner

•Klippe eksisterende ukrudt ned til jordoverfladen. Fjerne snavs, men forlader jorden så uforstyrret som muligt at forhindre unearthing nye ukrudtsfrø.

•Åbn og spredningen lag af avisen over det forberedte område. Colorado State University udvidelse anbefaler et til to plader, men West Virginia University forlængelse tyder på 10 til 15 ark til ildslukkende sod eller meget persistente ukrudt. Bruge et gennemsnit på fire til seks plader, medmindre din have er især weed-befængt. Overlap kanterne.

•Spray avis, fugte det grundigt. Vandet holder avisen på plads. Suge ikke avisen, eller barkflis vil rive gennem lagene.

•Dæk avisen med økologiske muld såsom savsmuld, bark chips eller halm stiklinger. Hvis ukrudtet bliver et problem i fremtiden, trimme dem ned og læg endnu et lag af avis og muld over området. Uorganiske dækningsmateriale, som rock, tillader ikke yderligere avis lag, medmindre du rake og fjerne rock.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com