Hvordan kan jeg bruge Campbell Airless sprøjte?

December 15

Hvordan kan jeg bruge Campbell Airless sprøjte?

Du kan stadig male via traditionelle pensel og rulle, men en maling spray system kan skære dit maleri tid i halve. Sprøjtepistoler er typisk drevet af trykluft, men "airless" sprøjter er også tilgængelige. Sprøjten anses "airless", fordi de elektriske turbine skaber en høj trykket i pumpen mekanisme til at skubbe ud maling. Campbell Hausfeld værktøj fabrikanter fremstiller både trykluft sprøjter og airless sprøjter. For at male et projekt effektivt med en airless system skal du vide, hvordan man korrekt brug af it, som er en smule forskellig fra trykluft sprøjter.

Instruktioner

•Tag off inlet valve cap, tryk på ventilen stamceller for at sikre, at den bevæger sig frem og tilbage uden problemer. Tryk tre gange på knappen outlet primer. Dette vil teste udløbsventilen for at sikre, at dens bevæge sig korrekt.

•Sæt den suge forsamling at indsugningsventilen, derefter sætte både bypass og suge ventiler i spand med rengøring af opløsningsmiddel.

•Drej trykket skifter med uret til indstillingen "Høj". Placer prime/spray kontrol switch til indstillingen "Prime".

•Drej magt på derefter vente for rengøring af opløsningsmiddel til at blive suget gennem røret. Vente en ekstra minut eller to til at sikre, at alle væske har været taget og rundsendt, og har korrekt forarmet eventuelle resterende luft i pumpen. Sluk for prime/spray / til indstillingen "spray". Lytte til de banke lyd af pumpen, som viser, at pumpen er korrekt bygget op pres.

•Sæt sprøjten tip på indstillingen "Clean" derefter peger pistol i en tom spand og presse på aftrækkeren, indtil alle Rengøring opløsningsmidler er blevet sprøjtet ud. Tryk på udluftningshane og rense pumpen på eventuelle resterende væske.

•Strain og tynd din maling efter maling producenter anbefalede udtynding proces, og derefter placere malingen i en spand og Gentag de ovenstående trin 1 til 5. På trin 5 vil du se en blanding af væske og maling på første mens din deprimerende udløseren. Når du ser ren maling kommer ud af dysen, processen er fuldført og du er klar til at male.

•Drej spulehåndtaget tip til positionen "Spray" derefter holde pistolen på mindst 10-12 - inches væk fra objektet, der skal males, at holde pistolen lige og niveau. Bruge en langsom glat venstre mod højre eller højre mod venstre streg samtidig holde sprøjtepistol niveau på alle tidspunkter.

Tips & advarsler

  • Du skal gentage den rengøringsproces forberedelse før hvert maling projekt.
  • Brug ikke en skarp genstand til at rense spray dyse. Dette kan beskadige dysen. Brug en rengøring klud til at rengøre spidsen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com