Hvordan kan jeg bruge min Servis 900 vaskemaskine tørretumbler?

December 6

Hvordan kan jeg bruge min Servis 900 vaskemaskine tørretumbler?

Servis er et hjem apparater producent fra Det Forenede Kongerige med et produktlinje, der indeholder tøj vaskemaskine/tørretumbler combos, såsom Servis 900. Også kendt som den M900 og M9813, denne maskine har en beholder til både vask og tørring, brug til at køre en belastning fra beskidte tørre aktiveres. Når Servis 900 vaskemaskine/tørretumbler er korrekt hooked i dit hjem, kører dit tøj gennem en vask og tør cyklus er let.

Instruktioner

•Kontrollér, vaskemaskine/tørretumbler er tilsluttet og at vand rør forbinder maskinen er tændt, hvis det er relevant. Også sikre at drain slangen er justeret, så vand fra vask munder ud i en vask, vask bassin eller gulv afløb, hvis den er tilgængelig.

•Køre den maskinen Tom først at rydde enhver fedt eller industrielle rest tilovers fra fabrikken. Servis anbefaler at bruge en lille mængde af vaskemiddel og varmt vand til denne første cyklus. Træk vaskemiddel skuffen ud fra toppen af maskinen og tilføje en lille mængde af dine foretrukne vaskemiddel til den passende skuffe. Før vask pulver gå i den længst til venstre skuffe, vigtigste vaskepulver i det andet slot og stof skyllemiddel i den længst til højre. Roter markering skiven til nogen af indstillingerne for vask og lad maskinen køre.

•Træk låsen på maskinens døren udad at åbne den. Indlæse de emner, du ønsker at vaske i maskinen. Den maksimale kapacitet for en vask i Servis 900 afhænger af, hvad er at blive vasket. Læg ikke mere end 14 pounds af bomuldsstoffer, 12 pounds af sengetøj, fem pounds af absorberende materiale (såsom håndklæder) eller 4.5 pounds af fremstillede fibre eller uldvarer.

•Tilføj vaskemiddel og skyllemiddel. Træk vaskemiddel skuffen og tilføje rengøringsmidler som ønsket. Du kan også hældes vaskemiddel direkte i tromlen af maskinen eller bruge en vask bold). Hæld skyllemiddel i sprækken forudsat.

•Twist program udvalg skiven med uret for at vælge en vask. Matche mark på selector skiven til det program du ønsker at køre. Ikke dreje skiven mod uret; Hvis du gå forbi den ønskede indstilling, spin det hele vejen rundt igen. Vælg af materiale og vaskemaskinen antager en maksimum vægt. Du kan også vælge en specifik vægt til at køre en tidsindstillet cyklus. Drej skiven yderligere i afsnittet "tør" at køre en vask og tør program. Vælg nu vandets temperatur. Mest forprogrammerede tilstande har en passende vand selector, men hvis du ønsker at køre vask ved en anden temperatur du kan dreje temperatur dial nu for at vælge varmere eller koldere vand.

•Tryk på start-knappen for at begynde vask og/eller tørring cyklus. Maskinen vil bippe for at give dig besked, når processen er fuldført.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com