Hvordan kan jeg bruge Spar urethan på en stål dør?

January 4

Spar urethan, også kendt som spar lak, tørrer med en klar, rav farve, der kan tilføje patina til enhver overflade. Det er en selvstændig nivellering finish, som er nem at bruge og meget tilgivende. Kvaliteter af spar urethan egner sig til antik og faux finish. Maleri en stål dør med hvad dekorative finish du vil ønske før du anvender lak give de bedste resultater. Som med andre finish produkter er korrekt prepping overfladen og ved hjælp af den bedste kvalitet børste nøglen til en kvalitet finish.

Instruktioner

•Tag døren fra sine hængsler ved at køre en skruetrækker op igennem bunden af hængsel til at drive pins ud. Start med den laveste hængsel og arbejd dig til at forhindre døren i at tippe.

•Indstil døren på et par af savbukke. Hvis den base finish er mere end en dag eller to gamle, rene døren med en svamp og eddike og vand for at fjerne støv eller grus der kan mar urethan. Tillad døren til tørre grundigt, før du fortsætter.

•Applicer lak med en blød børste, mellemstor pensel. Start i toppen af døren og arbejde på tværs. Hold penslen godt læsset til at opretholde en våd kant, så at børste slagtilfælde blend sammen. Anvende urethan med lang, lige streger parallelt med den lange kant af døren.

•Applicer yderligere lak indtil hele overfladen er dækket. Give den etiket-anbefalet tid mellem frakker til tørring, efterfulgt af en anden og tredje frakke ved hjælp af samme teknik. Hold penslen våd mellem frakker af indpakning det stramt i plastikfolie. Gnid tør overfladen let med smergel klud mellem frakker og tørre støv af med en svamp og eddike. Tillad eddike til at tørre, før du anvender det næste lag.

•Strømforbrug i standby døren oprejst, tilpasse halvdele af hængsler på døren med halvdele på jamb og arbejde døren på plads. Indpasses i hængseltappe i hængslerne med en hammer. Start med den øverste hængsel og arbejde din vej ned.

Tips & advarsler

  • Prime din dør med oliebaseret primer før maleri. Brug enten olie eller vand-baseret maling som base for spar urethan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com