Hvordan kan jeg dekorere med et kystnære tema uden at se prangende?

December 11

Hvordan kan jeg dekorere med et kystnære tema uden at se prangende?

En kystnære tema kan arbejde i ethvert rum i ethvert hjem---ikke bare badeværelser eller boliger på strandpromenaden. Dog når designe enhver tema, du kan føle sig fristet til at gå over toppen og tage tema for langt, resulterer i et prangende, overvældende interiør. Nøglen til vellykket tema udsmykning ligger i at huske reglen "mindre er mere." At skabe en kystnære tema i dit hjem er forholdsvis let. Når udført korrekt, skaber det en beroligende, afslappende rum.

Instruktioner

• Udvikle dit farveskema. Blå og hvid er de to vigtigste farver ses typisk i de kystnære tema, men en række andre farver er også velegnet til denne stil af interiøret. Grønne, blå og grå repræsenterer havet, mens gule farver, beige og tans supplere disse farver og repræsenterer sol og sand. Det generelle udseende af indre bør være let og luftig, selv om tilsætning af et eller to mørkere nuancer af blå og/eller grønne supplerer de lysere nuancer og skaber en interessant, tekstureret føler i rummet.

•Undersøg rummet for at fastslå præcis hvor de farver du har valgt vil gå. Stable alle farverne i et kystnære tema op på væggene i et rum er præcis, hvordan du opretter en overvældende, prangende interiør. Et eksempel på hvordan man arrangere disse farver kombinerer tre neutral-farve vægge og en accent væg i en lys grøn eller blå farve. Gøre trim, baseboards, billede skinner og døre lyse hvid, og indføre mørkere nuancer af blå og grøn med tilsætning af puder.

•Purchase og arrangere dine møbler. En kystnære tema kalde ikke for en bestemt type møbler; Det er mere om farver og tilbehør. En standard tre stykker suite fungerer godt i en stue; stick med temaet comfy, afslappet udseende i rummet og gå til overstuffed, oppustede stykker af møbler. En nautisk stol tilføjer til den kystnære tema, og møbler kan være eklektisk, så vær ikke bange for at blande og matche. Rattan, bambus og vidjer møbler supplerer temaet perfekt. Vinterhave-stil møbler kan også tilføje en seaside touch. Striber er et almindeligt anvendte men let overdrevet mønster, så pas på med for mange striber. En simpel, stribet pude tilføjet til møblerne er tilstrækkeligt, medmindre du har en meget stor plads.

•Tilføj tilbehør. Du kan også gå overbord let på dette område, så begrænse arrangementet til et par stykker. Strand-tema gulvet tæpper, puder og kaster, nautisk udstyr som et skib hjul eller anker, illustrationer med skibe og havet scener, illustrationer byder fisk og delfiner, drivtømmer kunst, muslingeskaller og søstjerner er blot et par forslag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com