Hvordan kan jeg dekorere min RV i en Cowboy motiv?

May 4

Hvordan kan jeg dekorere min RV i en Cowboy motiv?

En cowboy motiv er en spændende indretning valg for en rekreativ køretøj. Som cowboys på det åbne område, campister hovedet ud i en RV rejser den åbne landevej. Cowboy motiver er nemt at oprette og fremme originalitet. De bruger splashy jordfarver, der giver dig omkring så mange farver at vælge imellem, som staten Texas er lang. For at komme ind i ånden, dekorere som du rejser. Når du er færdig, grab en kold sarsaparil, kick off dine støvler og slappe af.

Instruktioner

Hæng cowboy hatte rundt i RV. Ingen respekt for sig selv cowboy motiv designer ville være uden dem. Men Overdriv ikke. Hænge dem på skrue-in cup kroge på steder, hvor folk vil naturligt hænge cowboy hatte da de gik ind i et rum, satte sig ned for at spise eller pensioneret for dagen. Brug autentiske stil cowboy hatte. Brug ikke hatte, der er pastelfarver eller at se prangende eller falske. Det vil tage væk fra din naturlige motiv.

•Klap en tyk tæppe i halve og hænge det over bagsiden af sofaen. Bruge en anden ved foden af sengen, og drapere en over en bænk hvis du kan lide. Brug tæpper med stænk af jordfarver og farverige cowboy eller mexicanske typografier til dem. Overveje at sy dem for at gøre gardiner; de er effektive til at holde ud varmen.

•Decorate med potteplanter til at give RV et friluftsmenneske føler. Selv en lille kaktus i midten af tabellen vil sige alot. Pynt med en aloe vera plante og du vil have noget at behandle forbrændinger samt. Hænge fly planter eller lille bregner i hjørnerne.

•Mix og match bandanas for tabel servietter og sted måtter. Bruge en serviet i en anden farve med hvert sted mat. Cowboys gjorde ikke bekymre sig om matchende indretning, og ej heller bør du. Hvis du har gæster til frokost, binde en smule af snor rundt om en opløftet bandana for en klud serviet og holde en daisy under strengen. Sidde der i midten af hver bandana sted mat, og du har en tabel indstillingen med en cowboy motiv.

•Drape reb omkring badeværelse spejl. Binde reb i en knude i slutningen, således at vægten af rebet vil holde den stabil. Du kan være nødvendigt at skrue i to eller tre cup kroge til at holde rebet i stedet.

•Den stearinlys, der udsender cowboy-stil dufte. Stearinlys kommer i dufte, der lugter lejrbål, læder, hø, kaktus, sagebrush, kaprifolier og mange flere.

Tips & advarsler

  • Dekorere så meget eller så lidt du ønsker. Nogle gange i udsmykning er mindre mere. Du kan give antydning af et tema i stedet for at dominere rummet med det. Det betyder, at hvert element i rummet ikke behøver at have cowboys på det. Men arbejde idé ind i elementer, du kan bruge til at dekorere, og tilføje dem som du finde cowboy godbidder eller memorabilia i din RV rejser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com