Hvordan kan jeg dekorere mit soveværelse?

December 9

Et soveværelse er sådan en personlige rum det synes kun lige det skal afspejle den enkelte borgers personlige smag. Så mens alle soveværelser har visse ting til fælles--en seng eller møbler til bedriften tøj--alle soveværelser har ikke at se det samme.

Instruktioner

Personliggøre din plads

•Klart værelse med rod. Neaten hver overflade til at begynde med en ren tavle. Tydeligt den vægge og hylder også. Sortere dine ting og organisere dem. Bestemme, hvilke varer, du virkelig ønsker og hvilke kan smides væk eller lagt på lager.

•Rearrange dine møbler indtil det føles rigtigt. Måske undersøge feng shui teknikker for ideer. Når du går ind i et rum, bør arrangementet møbler, indbydende og komfortabel. Men i sidste ende er det den indretning, som vil gøre en plads personlige. Blot flytte møbler rundt, så sidder på sengen og syn i rummet. Stå i døren og studere den nye ordning. Gentag dette, indtil du finder noget, der føles behagelig at intuitivt.

•Think om dine interesser. Beslutte, om du vil have dem afspejlet i din indretning eller måske du ønsker at vælge et bestemt tema. Du måske ønsker en jungletema for eksempel, eller kan du vise en kærlighed til mode eller en bestemt type af mode, siger japanske kimonoer. Du kan elske baseball eller horror film. Måske du er en opkøber og vil gerne fremvise dine specielle fund, eller nogle illustrationer.

•Consider malerarbejde væggene. Hvis du bære en bestemt farve ofte--en at folk associere med dig - eller hvis du er interesseret i en jungletema, grønne vægge kunne passe pænt. Hvis du elsker baseball, hvad med farverne på dit favorit hold eller din skole farver? Væggene behøver ikke at være den samme. Du kan have en væg en anden farve til kontrast, eller male to vægge én farve og to vægge en anden. Eller alle fire vægge kan være anderledes, hvis du ønsker.

•Decorate vægge første. Plakater og kunst--både malerier og vægtæpper--er altid populære. Hvis du elsker den middelalderlige periode, hænge et skjold eller en familie crest på væggen. For en jungletema, hænge træ masker som en del af illustrationen. Kimonoer har længe været anvendt som vægtæpper. Hvorfor ikke andre klæder som baseball trøjer, eller bare tøj der har betydning for dig. Måske du er god med broderi eller broderi. Du kunne gøre en gobelin. Tørrede blomster gør dejlige væg ordninger. Eller bruge silke blomster og guirlander over døre og vinduer. Hvis du er kunstnerisk, kunne du male et vægmaleri.

•Ændr sengetæpper og vindue behandlinger næste. Overveje farver, mønstre og teksturer. Beslutte, om du ønsker til kontrast væggene eller komplimentere dem. Stadig elsker Star Wars og ønsker alle at vide? Du kan finde Star Wars sengetæpper. Eller måske du ønsker en blomstermønster eller en hæklet sengetæppe, eller måske du foretrækker en dyne med en støv pjuske. Hvis du har en baldakin, overveje at have blot indlæg uden en baldakin, eller overveje en baldakin med netting at drapere rundt i sengen. Dekorative puder kan forbedre enhver sengetæppe. Gøre en bestemmelse om vindue behandlinger. Gardiner eller persienner kommer i en bred vifte.

•Work på hylder og møbler toppe sidst, som disse har tendens til at tilføje en rodet look til en rummets indretning, hvis elementerne ikke betragtes omhyggeligt. Nu vurdere rummet og beslutte, hvad den behøver. Hvis du elsker at læse, vise din kærlighed med en hylde fyldt med bøger. Bruge dekorative bogstøtter til at vise en følelse af sjov.For jungletema, tilføje i potteplanter--enten ægte eller falske. Tilføje fyld løver, aber og elefanter. Vise dine samlinger i montrer, eller blot arrangere dem, så de er let ses og tilstrækkelig godt fordelte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com