Hvordan kan jeg Design House Badeværelse Kampprogram?

March 9

Hvordan kan jeg Design House Badeværelse Kampprogram?

Designe et badeværelse område kræver placere inventar for at rumme trafikafvikling. Størrelsen af rummet vil afgøre en masse om, hvordan plantegningen fungerer bedst, men selv en meget lille badeværelse kan fungere godt. Inventar kommer i en bred vifte af dimensioner og design, så det er muligt at finde præcis hvad der er nødvendigt. For eksempel, vil en piedestal synke i et lille bad spare en masse sal værelse. Eller en pre-made bruser enhed kan findes til at passe en meget lille hjørne. Hvert badeværelse kan se imponerende og fungerer godt. Men at skabe et godt rum vil tage detaljerede planlægning.

Instruktioner

•Hent kataloger og brochurer, at funktionen bad inventar. Gå online for at blive fortrolig med forskellige designs af håndvaske, Badekar, badekar-bruser combos og toiletter. Se gennem hjem design bøger og bad remodeling magasiner for at se hvordan inventar er placeret i tiltalende badeværelser. Brug en skitse pad til at tegne layout ideer til en specifik badeværelse.

•Plan forfængelighed og synker område først. At dette er omdrejningspunktet for de fleste badeværelser. Investere tid i at finde ud af de bedste valg for forfængelighed plads, der kan omfatte dobbelt dræn, et skab med skuffer og et stort spejl. Vælg en piedestal synke, hvis badeværelset er lille med et dekorativt spejl ovenover. Design rum, uanset hvor lille, at visuelt fange opmærksomhed ved hjælp af farve eller illustrationer.

•Find plads til bad-bruser enhed. Flytte det væk fra de vigtigste badeværelsesdøren, hvis det er muligt. Design bad område at blive gemt i et hjørne af badeværelset. Sætte en bruser, Badekar eller combo enhed ud af trafikken. Skabe bad eller brusebad plads til også at omfatte en hængende område til tøj eller en siddende taburet. Design karbad eller brusebad inventar nær hoveddøren af badeværelset, hvis badeværelset har tilstrækkelig bredde. Undgå kramper walk-in rummet ved hovedindgang døren af ethvert badeværelse.

•Fastsætte toilet i et privat område. Sætte det væk fra bath's vigtigste dør, hvis det er muligt. Skjule toilet i et fjerne hjørne af rummet ved at placere en håndvask forfængelighed ved siden af det, f.eks. Placere toilettet i en separat lille skab-type værelse sit eget, hvis badeværelset er overdimensionerede. Undgå at placere toilettet mod væggen direkte står foran-badeværelsesdøren, især hvis døren åbnes direkte i en entre.

•Vælg inventar inden for et givet budget, men splurge nogle så godt. Bruge et par eksklusive materialer, selv om budgettet er lille. Designe en vasken område, for eksempel, med en fancy skål-type vask, der sidder på toppen af en forfængelighed. Planlæg at bruge opskalere eller unikke vandhaner og håndklæde stænger for at tilføje stemning til rummet. Tegne alle armaturer til rummet ved hjælp af millimeterpapir, når armaturet valg er afsluttet. Bruge detaljerede målinger med en firkant graf papir der repræsenterer fire inches af virkelige rum.

Tips & advarsler

  • Ikke nødvendigvis bruge store Kampprogram for et badeværelse. I stedet bruge høj kvalitet inventar. Efter alt, kan en 8-fods kvadrat brusebad stall blive spildplads. Køb et brusebad, der er generøs i størrelse, men installere en, der er overkommelig i størrelse for nem rengøring.
  • Vælg håndvaske, toiletter og badekar enheder, der passer med den arkitektoniske udformning af hjemmet. Vælg en clawfoot badekar, for eksempel for et hus med en 1940s look. Men tænk dig om før du installerer en high-tech vandhane i en ombygget bondegård.
  • Undgå at vælge de mest billig badeværelse inventar. Billige modeller koster ofte mere i det lange løb. De måske ikke er udstyret med visse VVS tilbehør i pakken. Billige badekar har faktisk været kendt for at bryde igennem på bunden, forårsager en person til at falde i en crawlspace eller kælder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com