Hvordan kan jeg dræbe myrer i en Pot?

April 16

Hvordan kan jeg dræbe myrer i en Pot?

Myrer er altid på jagt efter mad. Når de begynder at invadere dine potteplanter og container haven, står du over for spørgsmålet om at fjerne dem uden at udsætte dine planter for giftige kemikalier. Mens der er mange kommercielle produkter for at dræbe myrer på udendørs planter, kan deres giftige kemiske rester påvirke råvarer og skade kæledyr, børn og vilde dyr, der kommer i kontakt med insekticidet.

Instruktioner

•Crush æggeskaller i en skål med en gaffel. Drys æggeskaller omkring bunden af planten i puljen. Æggeskaller er en naturlig ant frastødende og kompost i planten jordbunden over tid.

•Pour bruges, afkølet kaffegrums i Potter at befri Potter af myrer. Da myrer er sandsynligvis nesting i nærheden, også sprede kaffegrums i snavs langs din gårdhave, dæk eller haven område.

•Spread diatoméjord på jorden i alle potteplanter hvor myrerne er blevet set. Anvende nogle diatoméjord rundt udenfor bunden af potterne, også, samt omkring resten af området havearbejde. Diatomaceous dræber myrer ved at skære det yderste lag af kroppen og forårsager myrerne dør af dehydrering.

Tips & advarsler

  • Spray en mild sæbe spray rundt i bunden af planter til at dræbe myrer i potter. En meget mild sæbe spray er sikkert for de fleste planter og vil også dræbe bladlus.
  • Giftige kemikalier, der anvendes på grøntsager for at dræbe myrer udsætte råvarer til kemikalier, også. Sørg for at vaske grøntsager grundigt før du spiser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com