Hvordan kan jeg dræbe Poison Ivy i min gård?

September 30

Poison ivy kan være en meget persistent skadedyr i gården eller haven. Det kan være vanskeligt at fjerne på grund af risici forbundet med at fjerne den. Trække poison ivy er et effektivt middel til fjernelse, men de fleste mennesker er ikke villige til at risikere muligheden for forgiftning. Som et resultat, bliver andre metoder til aflivning poison ivy ofte nødvendig.

Herbicider

Den bedste metode til at dræbe poison ivy er ved hjælp af en herbicid. Mange produkter er tilgængelige for at dræbe poison ivy; men et par specifikke produkter har vist sig vellykket. Mange af disse produkter indeholder glyphosat, som absorberes først af bladene som den bevæger sig gennem anlægget. Herbicider for poison ivy skal blive absorberet i rod hen til arbejde. Traditionelle ukrudt mordere fungerer ikke på poison ivy, som de for det meste arbejde for at fjerne blade og top vækst. Herbicider, som med held dræbe poison ivy skal specielt formuleret til at gøre dette.

Når du har valgt et herbicid, specielt anbefales til poison ivy, pels alle dele af planten og udsatte rødder, blade og vinstokke så godt. Men vær forsigtig omkring andre planter, som disse produkter ofte dræbe alt de kommer i kontakt med.

Hjemmelavet herbicid kan være en effektiv behandling for poison ivy. Tag 1 kop af bordsalt, 1 gallon af eddike og otte dråber flydende skålen vaske. Sted i en haven sprøjte og grundigt dæk ivy med blandingen.

Belægninger

Dækker poison ivy med tykke anvendelser af barkflis eller tarps kan være meget effektive til at fjerne den. Dække områder af poison ivy med presenninger og derefter dække tarps med barkflis eller rock. Men vær forsigtig som belægninger også dræbe andre planter i området. Tarp skal forblive stramt over berørte område for at fjerne poison ivy. Presenninger og belægninger kan tage en eller to sæsoner til at arbejde helt.

Kombination metode

At dræbe poison ivy ved hjælp af et par forskellige metoder på en gang, godt have handsker og dække huden helt. Derefter trække eller skære poison ivy, ved hjælp af herbicid på udsatte rødderne og resterende blade og stængler efter opskæring eller fjernelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com