Hvordan kan jeg erstatte mikrobølgeovn Magnetron ovenfor vifte GE skematisk instruktioner?

August 11

Hvordan kan jeg erstatte mikrobølgeovn Magnetron ovenfor vifte GE skematisk instruktioner?

Magnetron på din GE mikrobølgeovn er den mest afgørende del af enheden. Magnetron afgiver varme i mikroovnen, der giver mulighed for mad skal koges. Udskiftning af magnetron på din GE mikrobølgeovn er ikke en meget vanskelig opgave at udføre. Du kan gøre det selv med lidt viden om mikrobølgeovn og minimal besvær. Du vil få redskaber, der er almindeligt forekommende rundt i huset.

Instruktioner

•Ansigt til dit hjems circuit breaker og drej kredsløbet til dit køkken til "Off" position. Dette bør have været mærket når Elektrikeren installeret det på dit hjem. Gå tilbage til mikrobølgeovnen og åbne kabinettet over enheden.

•Træk netledningen ud af stikkontakten. Tage aftræk ud af enheden for at udsætte monteringsbeslaget. Trække aftræk ud af bunden af mikrobølgeovn med fingrene. Ventilen vil affyre lige ned. Skru de skruer, der holder mikroovn på plads. Disse vil blive placeret på monteringsbeslaget. Trække mikrobølgeovnen ud af slidsen.

•Fjern de skruer, der holder bagsiden panel på enheden med en skruetrækker. Bagpanelet vil komme ud nemt uden skruer. Fjerne bagpanelet for at afdække komponenter inde i enheden. Brug din skruetrækker til at bygge bro over kløften mellem kondensator terminaler. Kondensatoren vil have tre terminaler kommer ud af det. Placer skruetrækker på tværs af kondensator terminaler til at fuldføre et kredsløb. Du bør høre en hvislende støj, når det udledninger.

•Look for en magnetron. Du bør se en stor cylindrisk objekt. Dette er magnetron. Trække magnetron ud af huset med dine hænder. Brug et par needlenose tænger til at trække hver af wire nødder ned af magnetron. Gøre dette én efter én med ledningerne samtidig med at placere dem på den nye magnetron. For eksempel: træk den røde ledning ud af den gamle magnetron og placere den på den nye magnetron samme sted var det på den gamle enhed.

•Sæt magnetron ind i huset, og erstat derefter bagpanelet af mikrobølgeovnen. Placer mikrobølgeovnen tilbage ind i kabinettet og Fastgør det med de skruer, der holder i monteringsholderen.

•Udskift udluftning på enheden og tilslutte den elektriske ledning tilbage i stikkontakten. Drej afbryder til dit køkken på komplet installation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com