Hvordan kan jeg få gratis solpaneler i Michigan?

October 12

Hvordan kan jeg få gratis solpaneler i Michigan?

Solpaneler er en energi-effektiv måde at opvarme eller afkøle dit hjem. Stråler fra solen omdannes til energi via disse paneler. Dette kan aflaste dig fra traditionelle hjem temperatur styring af omkostninger baseret på brændstof eller elektricitet. Hvis du bor i Michigan, så kan du selv ejer disse solpanel gratis efter at opnå en rabat og regering bistand. Staten byder på flere planer, der kan hjælpe med at udsætte omkostningerne til opvarmning og afkøling dit hjem endnu mere.

Solar strømninger Program

Hvis du bor i Detroit-området, kan dette program give dig med en kontant rabat baseret på størrelse og effekt af din solpaneler. Programmet tilbyder $2,40 pr. watt og 11 cent per kilowatt for hver kilowatt produceret af din paneler. Dette er ud over 30 procent selskabsskat, som Michigan beboere og alle amerikanske beboere kan få ved at skifte til solenergi. Ved hjælp af dette program, vil din solpaneler betale for sig over tid og derfor være gratis.

Feed-In Tariff (FiT)

Ved installation af paneler, der er forbundet med FiT-program, vil du producerer ikke kun energi til at drive dit eget hjem, men også energi, der vil støtte din by. Som et resultat, du vil blive betragtet som et hjælpeprogram service og vil modtage betaling for den energi, du eksporterer. Så hvis du har en $50 lovforslag, elektricitet, men du lægger ud mere energi, end du bruger bare for dit hjem, vil du opnå en fortjeneste hver måned. Over tid, vil det dække udgifterne til din solpaneler.

Net Metering Program

Dette program vil overvåge mængden af ekstra energi, der er produceret af solpaneler i dagtimerne. Derefter, i mørket, når panelerne ikke længere skaber energi, du får den ekstra energi tilbage til den lavere dagtimerne pris. Denne pris er lavere end de "prime" natten. Hvis du producerer nok uudnyttede energi, kan din opsparing være stor nok, at de vil udsætte omkostningerne ved din paneler. Det er godt for folk, der ikke bruger meget elektricitet under prime timer.

Solar rabat

Denne rabat er upfront og afhænger af antallet kilowatt-timer, som din solpaneler producerer hele året. Det kan dække op til 35 procent af udgifter til din solpaneler, der giver dig nogle af panelerne gratis. Nye boliger får $3 per kilowatt. Hvis dit hjem er ældre og har solpaneler installeret, får du $2,50 pr. kW. Du er også stadig berettiget til den landsdækkende 30 procent skattefradrag på dette program.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com